Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Ρόδος: Τσοπάνης κρέμασε κυνηγόσκυλα, για παραδειγματισμό!

Άρθρο απο www.adespoto.gr

Μετά το ζώο που έδεσαν με σκληρό σύρμα με σκοπό να το απαγχωνίσουν, άλλη μια κακοποιήση ήρθε στο φως. Αυτή την φορά ένας τσοπάνης κρέμασε δύο σκυλιά για παραδειγματισμό των κυνηγών, όπως είπε στους αγροφύλακες! 

Το νέο άθλιο περιστατικό συνέβη στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου. Οι αγροφύλακες μόλις αντίκρισαν το θέαμα πάγωσαν και υποκρινόμενοι άλλη ιδιότητα, απέσπασαν την παραδοχή του τσοπάνη ότι αυτός προέβη σ΄αυτήν την πράξη γιατί δεν επιθυμούσε στην περιοχή αυτή, που βόσκει τα πρόβατά του,  να την επισκέπτονται κυνηγοί.
Οι αγροφύλακες στη συνέχεια του αποκάλυψαν την ιδιότητά τους, τον συνέλαβαν και κρατείται στο Α.Τ. Αφάντου, όπου και θα οδηγηθεί  στον εισαγγελέα αύριο Δευτέρα για τα περαιτέρω.
Αναμένουμε τώρα την στάση της Δικαιοσύνης γιατί το τελευταίο διάστημα έχει παραγίνει με όλα αυτά τα ανθρωποειδή να απαγχονίζουν, να πυροβολούν και να κακοποιούν με τον πιο βάναυσο τρόπο αθώα ζώα στη Ρόδο  αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Οι κάτοικοι οργανώνουν διαμαρτυρία, έξω από τα Δικαστήρια, στις 12 προκειμένου να τιμωρηθεί ο δράστης για τις 2 κατηγορίες: κακοποίηση ζώου και παράνομες παγίδες θηραμάτων, παρά το μεγάλο της ηλικίας του.

πηγή  http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=800:2010-03-07-17-08-12&catid=35:news&Itemid=67;
και  www.tvkosmos.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More