Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Έγκλημα δίχως τιμωρία στη Σύρο

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων σκυλιών στην γειτονιά των Ταξιαρχών. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010, τουλάχιστον 9 σκυλιά κείτονταν νεκρά, τα οποία έπεσαν θύματα φόλας.
Οι ιδιοκτήτες των σκυλιών έντονα αγανακτισμένοι, ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες όμως δεν εμφανίστηκαν στην περιοχή.
Μάλιστα, κάτοικος της περιοχής και μέλος της φιλοζωικής ομάδας Σύρου προσφέρει αμοιβή σε όποιον έχει πληροφορίες και έχει υποπέσει στην αντίληψή του κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του «ψυχοπαθούς» δράστη. Τα στοιχεία είναι στη διάθεσή του syrostoday για όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί του.
Το περιστάτικο είναι άκρως ανησυχητικό αφού στόχος δεν ήταν τα αδέσποτα ζώα, όπως έχει συμβεί σε περιπτώσεις στο παρελθόν, αλλά ζώα ιδιοκτητών τα οποία και βρίσκονταν στις αυλές των σπιτιών.

Τις παρακάτω φωτογραφίες μας τις έστειλαν ιδιοκτήτες της περιοχής και είναι άκρως ανατριχιαστικές. Επίσης φαίνεται ξεκάθαρα ότι το έγκλημα έγινε μέσα στις ιδιοκτησίες των κατοίκων.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More