Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

Λιγότερες απο 3 μέρες για να βοηθήσουμε έστω και με ένα δολάριο!

Δυο νεαροί σκηνοθέτες και παραγωγοί από την Νότια Αφρική ζήτησαν βοήθεια του Psychanimal για να προωθήσουν το project ενός ντοκυμαντέρ για το άγριο εμπόριο δέρματος λεοπάρδαλης και το γδάρσιμο αυτού του  αρχοντικού ζώου. Τη γούνα τους χρησιμοποιούν οι φυλες των Ζουλου και τελευταία οι Shembe Church, κατά κόρον για θρησκευτικές τελετές όπως θα δείτε στο video και τα ζωα αυτα κακοποιούνται για να γίνουν γουνόδερμα μέχρι που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν πια.
Μπορούμε όλοι να τους βοηθήσουμε!Τους μένουν μόνο ελάχιστα χρήματα να συγκεντρώσουν για την πρώτη φάση του φιλμ που θα κάνει γνωστό στον κόσμο αυτό το μαρτύριο των ζώων.
Μπορείτε να καταθέσετε ακόμα και 1 μόνο δολάριο (λιγότερο από 1 ευρώ)!!! Για κάθε ποσό που θα θελήσετε να κάνετε δωρεά υπάρχει και ανταπόδοση, απο την αναγραφή του ονόματος σας στους τίτλους τέλους ως και 3ήμερη πολυτελή διαμονή και ξενάγηση στην περιοχή της λεοπάρδαλης προς αναζήτηση των βασιλικών αιλουροειδών.
Μπείτε στο site , βοηθήστε έστω και με ένα δολάριο να γίνει πραγματικότητα αυτο το εξαιρετικό φίλμ συμβάλλοντας με τον τρόπο σας στην διάσωση της Λεοπάρδαλης.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More