Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

Ιαπωνία: Διέσωθη σκύλος από τη θάλασσα 3 βδομάδες μετά το φονικό τσουνάμι!

 Διέσωσαν σκύλο από ακτή της Ιαπωνίας ο οποίος επέζησε τον σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου και στη συνέχεια βρισκόταν επί τρεις εβδομάδες μόνος στη θάλασσα.

 Τρείς εβδομάδες μετά, αφου είχε παρασυρθεί απο το καταστοφικό τσουνάμι της Ιαπωνίας στη θάλασσα, ένας σκύλος βρέθηκε ζωντανός πάνω σε επιπλέοντα συντρίμια.
 Ελικόπτερο της Ιαπωνικής ακτοφυλακής που πετούσε πάνω απο τα επιπλέοντα ερείπια ενός  σπιτιού, ανακάλυψε με μεγάλη έκπληξη έναν σκύλο.
 Το σπίτι είχε παρασυρθεί στη θάλασσα όχι μακρυά από την ακτή της Kesennuma στην Βόρεια Ιαπωνία, μετά απο τον σεισμό 9 Ρίχτερ και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου, που έιχε ώς αποτέλεσμα το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων καθώς και πολύ σοβαρές ζημιές σε πυρηνικούς αντιδραστήρες.

 Καθώς το ελικόπτερο πλησίαζε, ο φοβισμένος σκύλος κρυβόταν ανάμεσα στα συντρίμμια, οδηγώντας τους διασώστες να προσπαθήσουν να τον προσεγγίσουν κατεβαίνοντας με ειδικούς γάντζους.

 Τελικά ο σκύλος διεσώθη από σκάφος της ακτοφυλακής καθώς τα καύσιμα του ελικοπτέρου άρχισαν να τελειώνουν. Οι διασώστες ήλπιζαν ότι ο σκύλος θα τους οδηγούσε στον ιδιοκτήτη του.

Video from Adespoto.tv.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More