Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Ερέτρια: Με αφίσες απαντούν οι μαθητές στους δολοφόνους των αδέσποτων

Την δική τους κατακραυγή πρόσφεραν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου στην Ερέτρια για τους υπάνθρωπους συμπολίτες τους που σκόρπισαν τον θάνατο στους αδέσποτους φίλους τους, σκύλους και γάτες που ζούσαν αρμονικά μαζί τους.
Οι φόλες μπήκαν σε αλουμινόχαρτα με τροφή έξω και από Δημοτικό σχολείο με άμεσο κίνδυνο και για τα παιδιά!

Τα παιδιά κόλλησαν στα κάγκελα του σχολείου τους χαρτόνια με τα ονόματα των ζώων που θρηνούν και με συνθήματα όπως Η ΕΡΕΤΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ και Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ έδωσαν το δικό τους μήνυμα στους δράστες που σίγουρα θα περάσουν και πάλι από το σημείο.


Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στο σημείο του εγκλήματος, δεν λένε; Ίσως να έχει ακόμα και δικό του παιδί κι όμως σκόρπισε τον θάνατο και την θλίψη στις αθώες ψυχούλες των παιδιών


Οι φόλες έπεσαν την Τρίτη 10/5 και οι μαθητές ήρθαν αντιμέτωποι με το άσχημο θέαμα των νεκρών ζώων-φίλων τους όταν πήγαν στο σχολείο.

Όσο η ''παλιά'' γενιά δείχνει την αναισθησία της και την έλλειψη παιδείας της, τουλάχιστον χαιρόμαστε που η νέα γενιά, τα παιδιά, το μέλλον αυτού του τόπου δείχνει μεγαλοψυχία και αγάπη για όλα τα πλάσματα.

Διαβάστε την πρώτη δημοσίευση:  Μαζική δηλητηρίαση ζώων στην Ερέτρια

πηγή http://www.adespoto.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More