Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Ρόδος: Οι φόλες στην Ιαλυσό συνεχίζονται! ΔΕΙΤΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Εδω και 2 χρόνια ενημερώνεται το adespoto.gr κάθε 1-2 μήνες για δηλητηριασμένα δολώματα ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΥΑΛΙΑ στην Ιαλυσό! Ο ίδιος ή οι ίδιοι υπάνθρωποι έχουν κάνει σύστημα την εξόντωση ζώων! Στην Ιξιά, σε χωράφι επι της Σωτήρος, που δεν είναι περιφραγμένο, οι φιλόζωοι πάνε βόλτα τα σκυλιά τους για να μην λερώνουν τους δρόμους της περιοχής, όπως λένε.

Θεώρησαν λοιπον καλό κάποιοι άνανδροι που ρίχνουν φόλες στο δρόμο, να ρίξουν ΚΑΙ ΕΚΕΙ φόλες!!!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ;;;

Αξιοσημείωτη είναι η συμπεριφορά ξενοδόχου της περιοχής ο οποίος, ούτε λίγο - ούτε πολύ, τονίζει στην κάμερα της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ ότι χαιρετίζει την πρωτοβουλία εξολόθρευσης των αθώων ζώων γιατί, όπως ισχυρίζεται, τα φαγητά που βάζουν στα αδέσποτα οι φιλόζωοι λερώνουν την περιοχή που έχει το ξενοδοχείο του.

Μάλιστα λέει ότι γίνεται...αγώνας!!! Αγωνιστές όσοι δηλητηριάζουν ζώα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??? ''Να γίνουμε πολιτισμένοι άνθρωποι''! Ο πολιτισμένος αυτός κύριος λέει ότι είναι πολιτισμός να σκοτώνεις ζώα και όχι να τα ταϊζεις στο δρόμο....!

Ο θρασύτατος συνεχίζει και θεωρεί ότι τα άπειρα απορρίματα στα χόρτα, είναι .....έργο γατιών!!!!!! Υποδεικνύει να μην ταϊζονται τα ζώα και να τα παίρνουν σπίτι τους...οι δήθεν..φιλόζωοι! Δεν τον έχει ενημερώσει μάλλον κανείς ότι δεν μπορούμε να έχουμε άπειρα ζώα στα σπίτια μας και δεν μπορούν να σωθούν όλα από το δρόμο;;;
Ερωτηθείς αν είναι αυτός που έβαλε τα δηλητήρια, αρνήθηκε κάτι τέτοιο.....

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!!!!

Ο ίδιος κύριος υποδεικνύει και σε κάτοικο της περιοχής να μην αφήνει το παιδί του να παίζει σε ''ξένα'' χωράφια!!!!! Δείτε τον άνθρωπο που θα μας συνετίσει με φόλες και κλείνοντας τα παιδιά στο σπίτι!!!!!!!!!

Δείτε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ και το όνομα...του ξενοδοχείου του για να ξέρετε πού δεν θα πάτε φέτος το καλοκαίρι!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More