Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Έκλεψαν τον Ramon από το κέντρο της Αθήνας

Έκλεψαν τον RAMON από το Πνευματικό Κέντρο Αθηνών (Ακαδημίας, δίπλα στη Νομική Σχολή) Ένας άστεγος, πρώην φυλακισμένος τον πούλησε μάλλον σε έναν αθίγγανο (μάλλον πρώην συγκρατούμενο του). 
Στην αρχή μας είπε ότι ο αθίγγανος μένει στο Χαϊδάρι. Μετά μας είπε ότι μένει στο Ίλιον.  Κατά πάσα πιθανότητα όμως μένει στο Καματερό ή στα Λιόσια ή στη Φυλή. 
Το ζώο είναι μεγαλόσωμο, σκούρο καφέ, στειρωμένο και έχει τσιπάκι. Είναι πολύ φιλικό και ακούει στο όνομα RAMON. Υποψιαζόμαστε, ότι μπορεί να γίνεται διακίνηση για κυνομαχίες, γιατί έχουν χαθεί και άλλα παρόμοια σκυλιά και πάντα ήταν ανακατεμένο το ίδιο άτομο. 
 Παρακαλούμε όλους σας να έχετε το νου σας. Ένα τόσο μεγαλόσωμο σκυλί σίγουρα θα πέσει στην αντίληψη όλων σας.  Όσοι μένετε σε αυτές τις περιοχές και περνάτε από καταυλισμούς αθίγγανους να έχετε το νου σας, μήπως τον δείτε δεμένο ή στο δρόμο. Πιθανόν το ζώο να προσπάθησε να διαφύγει και να  γυρίσει στο στέκι του. Εκεί όπου τον φροντίζουν.  
 Το σκυλί είναι καλόψυχο, αγαπάει τους ανθρώπους και τα άλλα ζώα. Δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς την φροντίδα των ανθρώπων που τον φροντίζουν και του παρέχουν ασφάλεια. Δεν μπορεί να ζήσει μακριά από την ομάδα του και τον χώρο του.  
Τηλ. επικοινωνίας 6944 2026252, 6977 782719, 6974 456302

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More