Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Λεγραινά: Άνανδροι εξόντωσαν σκυλιά και γάτες με φόλες

Το Σάββατο 28/5/2011 το πρωί, στα Λεγραινά Σουνίου, έριξαν φόλες και σκοτώθηκαν σχεδόν όλα τα αδέσποτα σκυλιά και γάτες από το λιμάνι και το Ευρωπαϊκό κέντρο, μέχρι τη μικρή πλατεία του πηγαδιού.
Οι φόλες έπεσαν από το δολοφόνο των ζώων νωρίς το πρωί απο τις 5 π.μ. περίπου μέχρι τις 7 π.μ. Άτομα διερχόμενα είδαν τα σκυλιά ζωντανά στις 7-7.15 π.μ. ενώ στις 7.30 και στις 8π.μ. ήταν όλα νεκρά, γεγονός που υποδεικνύει πότε συνέβησαν τα γεγονότα. Επίσης βρέθηκαν φόλες είναι από το γήπεδο, ώς και τη πλατεία με το πηγάδι. Τη Τετάρτη 25/5/2011 σκοτώθηκαν άλλα δύο σκυλιά και δύο γλύτωσαν.

Οι φόλες που βρέθηκαν και που έφαγαν και πέθαναν τα ζώα ήταν λευκά κομμάτια λίπους, πασπαλισμένα με λευκή σκόνη/δηλητήριο-σαν αλεύρι.Προσοχή, ίσως υπάρχουν και άλλες φόλες.

 Η ασφάλεια, η αστυνομία , ο Δήμος και οι περισσότεροι θυμωμένοι και αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής, επιδιώκουμε τη παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και για τις πράξεις του βασανισμού και της μαζικής της εξόντωσης/δολοφονίας αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.

Ζητάμε επίσης την καταδίκη για ηθική αυτουργία όσων γνωρίζουν και υποθάλπουν αυτούς τους εγκληματίες, δυσφημίζοντας τη περιοχή αυτή, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα εγκλήματα αυτά είναι ποινικά αδικήματα και διώκονται από τον νόμο με ποινές φυλάκισης και με πρόστιμα, και υπάγονται στους νόμους για την προστασία των αδέσποτων και των ζώων συντροφιάς.

Καλούμε όλους όσους ήταν ξύπνιοι νωρίς το Σάββατο 28/ 5/2011 το πρωί γύρω στις 5 π.μ.- 7.30 π.μ. να μας πουν ποιους είδαν να κινούνται στη συγκεκριμένη διαδρομή τη συγκεκριμένη ώρα. Υπάρχουν ήδη αρκετά στοιχεία και χρειάζονται ακόμα περισσότερα. Παρακαλούμε να μας βοηθήστε να σταματήσει αυτή η εγκληματική πράξη που διαπράττεται στη περιοχή μας κάθε χρόνο !!!

Οι δράστες καλό είναι να γνωρίζουν ότι οι ενδιαφερόμενοι είμαστε πάρα πολλοί και κινούμαστε αναλόγως.

Επειδή οι πράξεις αυτές είναι ποινικά αδικήματα παρακαλούμε όποιοι γνωρίζουν κάτι ας επικοινωνούν στο email  pelmata@otenet.gr

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

Η οργανωτική επιτροπή αγανακτισμένων των Λεγραινών.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More