Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Σεπόλια: Παπάς δηλητηριάζει αδέσποτα;

Σύμφωνα με καταγγελία φιλόζωων ένας Παπάς του Ιερού Ναού του Αγίου Αιμιλιανού δηλητηρίασε αδέσποτα σκυλιά και γάτες που ζούσαν κοντά στο ναό. Μάλιστα οι φιλόζωοι στέλνουν τις διαμαρτυρίες τους για τον ''ιερέα'' που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο ζητώντας την παρέμβασή του.

Δημοσιεύουν μάλιστα και το όνομα του ιερέα (Ν.Α.) από τα Σεπόλια ο οποίος έχει βρει τρόπο να εξολοθρεύει τις γάτες με χλωρίνη στην τροφή τους και με μπιφτέκια με γυαλιά τα σκυλιά που σκορπά στο προαύλιο του ναού. Να μην γίνουμε γραφικοί και αναφέρουμε πάλι και τον κίνδυνο να πιάσει ένα μικρό παιδί το δηλητηριασμένο δόλωμα..

Διάφοροι φιλόζωοι που συμπαραστέκονται στην κοπέλα που θα τον μηνύσει, αναφέρουν ότι τον έχουν δει να κλωτσά αδέσποτα και ότι έχει γενικώς συμπεριφορά ''τραμπούκου''.

Σε αντίθεση με τον ανίερο αυτό άνθρωπο, πέρσυ τέτοια εποχή, στη Λέσβο ο παπά Χρήστος κατήγγειλε όσους δηλητηρίαζαν ζώα γύρω από την εκκλησία, ως προσπάθεια να είναι...''καθαρό'' το περιβάλλον όπου πάνε για να κάνουν την προσευχή τους ή να μεταλάβουν οι πιστοί.

Τέτοια υποκρισία μόνο οι Χριστιανοί την έχουν άραγε;

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More