Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

Ξανά φόλες στο Μαραθώνα! Αστυνομικοί και δημοτικός υπάλληλος έσωσαν σκυλάκι

Ξανά φόλες στο Μαραθώνα! Αστυνομικοί και δημοτικός υπάλληλος έσωσαν σκυλάκιΞανά '"χτυπήσανε " στον Μαραθώνα με φόλες έξω από το Δημαρχείο. Μετά από την εξολόθρευση που έγινε και δεν επέζησε κανένα από τα σκυλιά που ζούσαν εδώ , ρίξανε φόλα χθες το βράδυ σε ένα καινούργιο σκυλάκι που εδώ και τρεις μέρες "συχνάζει " στα μέρη μας, όπως μας γράφει η Μαριάννα. Ευτυχώς ,υπάρχουν και άνθρωποι , οι αστυνομικοί της νυχτερινής βάρδιας του Αστυνομικού τμήματος Μαραθώνα είδαν το ζώον να σέρνεται με αφρούς και ζητήσανε βοήθεια από έναν  υπάλληλο του Δήμου ,που συμπτωματικά βρισκόταν εκεί ,ο οποίος άνοιξε το Δημαρχείο και τους έδωσε εμετικό , ατροπίνες και ενέσεις , που πλέον έχουμε μόνιμα στο κτίριο, μετά τις τελευταίες δηλητηριάσεις , και σώσανε το ζώο . Και να σκεφθείτε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν ανήκει στην κατηγορία των "φιλόζωων" , αλλά είναι Άνθρωπος .Μπράβο και στα παιδιά του τμήματος που έκαναν τις ενέσεις και ασχοληθήκαν ,μπράβο σε όλους στο τμήμα που ταίζουν και φροντίζουν τα αδέσποτα και στον Διοικητή που ποτέ δεν ήταν αρνητικός για την παρουσία των σκύλων έξω από το τμήμα αλλά και το Δημαρχείο.Όμως δεν είναι τυχαίο το δεύτερο χτύπημα στο Δημαρχείο με φόλα ,μόλις αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει νέο ζώο εκεί.

Κάποιος ή κάποιοι έχουν αποφασίσει να μην αφήσουν κανένα ζωντανό που βαδίζει στα τέσσερα να ζήσει έξω από το Δημαρχείο. Δεν γνωρίζουμε ποιοί είναι ,το μόνο που γνωρίζουμε είναι ποιοί έχουν εκφράσει την δυσαρεσκειά τους για την παρουσία των ζώων εκεί και απαιτούσαν την απομάκρυνσή τους είτε με έντονο και απειλητικό τρόπο , με την μέθοδο της κλωτσιάς , που λένε, τα σκυλιά όταν τους βλέπανε γινόντουσαν Λούηδες!!!! ή με πράο και "πολιτισμένο " τρόπο .

Το δυστύχημα είναι ότι οι εκφραστές της δυσαρέσκειας δεν είναι μόνο κάποιοι ηλικιωμένοι δημότες που περνάνε τα πρωίνά τους απέναντι στο αγροτικό ιατρείο και τρώγονται με τα ρούχα τους,αλλά και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου μας που εκτός από την έλλειψη ανθρωπιάς δεν διαθέτουν ούτε καν την γνωση ότι για την φροντίδα και την καλύτερη ζωή των αδέσποτων έχει ευθύνη πλέον ο Δήμος και μόνο αυτός.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More