Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Μαραθώνας: Δηλητηριάζουν τα αδέσποτα εν όψει των Special Olympics;

Την Κυριακή 5 Ιουνίου αργά την νύχτα, σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο mail του adespoto.gr, στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα ,έριξαν φόλες κάποιοι διεστραμμένοι και θρασύδειλοι δολοφόνοι. Την Δευτέρα το πρωί άλλοι κάτοικοι της περιοχής αντίκρυσαν απίστευτο θέαμα με πτώματα ζώων που πέθαναν προφανώς μαρτυρικά.

Σημαντική παρατήρηση ότι στις 24 Ιουνίου ξεκινάνε στο Μαραθώνα οι Special Olympics και οι φιλόζωοι ξέρουν πολύ καλά (βλέπε Ολυμπιακοί Αγώνες 2004) πώς εξαφανίζονται τα αδέσποτα όταν αναμένουμε..ξένους στη χώρα μας. Είτε είναι έργο άρρωστων κατοίκων είτε πιο οργανωμένη κίνηση, πρέπει η αστυνομία να επέμβει άμεσα!

Περίεργες φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες που αφορούν την σύμβαση που φέρεται να έχει υπογράψει ο Δήμος Νέας Μάκρης με Ιατρικό Κέντρο για τα Αδέσποτα.

Πληροφορίες λένε, ότι στον Διαγωνισμό που έγινε, υπάρχουν ενστάσεις που δεν ελήφθησαν υπόψη και η σύμβαση κατοχυρώθηκε σε γνωστό Ιατρικό Κέντρο Ζώων της περιοχής με συνοπτικές διαδικασίες. Δημοσιεύουμε τις φήμες αυτές, με κάθε επιφύλαξη, μέχρι να πάρουμε στα χέρια μας τα επίσημα στοιχεία. Αν οι φήμες ισχύουν, τότε η υπόθεση, θα πάρει το δρόμο για τις αρμόδιες υπηρεσίες και τη Δικαιοσύνη, όπως αναφέρει το attikanea.

Ακόμα και αν δεν συνδέονται όλα αυτά, δείξτε την αντίδραση σας για τις φόλες! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ πριν γίνει μεγαλύτερο το κακό!

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ(ζητήστε τον Δήμαρχο ή τον Αντι-δήμαρχο):   2294067777    ,
ηλεκτρονική φόρμα: http://site.marathon.gr/epikoinonia.html

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: milapo@hol.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: pressoffice@yptp.gr

Στις καταγγελίες για τις φόλες στη Νέα Μάκρη που επίσης πέφτουν βροχή, η απάντηση των αρμοδίων ήταν ότι..δεν έχει κατατεθεί μήνυση κατ' αγνώστων) στην Αστυνομία.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More