Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ: ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΑ 7 ΚΟΥΤΑΒΙΑ!

Στις 26 Ιουλίου στο κέντρο της Βέροιας (περιοχή παπάκια) στις 5 το απόγευμα, μπροστα στο μαγαζί ηλεκτρονικών παιχνιδιών του Φ.Σ. κάποιος "μάγκας" από την εν λόγω περιοχή έκλεισε σε αγωγό νερού 7 κουταβάκια που ζούσαν στο σημείο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στην εισοδο του αγωγού με αποτέλεσμα να καούν ζωντανά και να πεθάνουν απο ασφυξία !
   Το πρωτοφανούς βαρβαρότητας απέναντι σε αδύναμα πλάσματα περιστατικό, που έρχεται για άλλη μια φορά να αμαυρώσει την πόλη μας και να καταδείξει το έλλειμμα πολιτισμού μας, εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια πολλών παιδιών.   
Ο  Σύλλογος Ζωοφίλων Ημαθίας ΖΩ.Η. και ο Δήμος Βέροιας κατέθεσαν μήνυση και αναμένουμε να αξιοποιηθούν από τις διωκτικές αρχές τα στοιχεία που δόθηκαν γιά τον δράστη, ώστε να οδηγηθει στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.      Η βία στην κοινωνία αφορά όλους μας και η αδιαφορία είναι συνενοχή.
Μην περιμένουμε να χτυπήσει την πόρτα μας για να αντιδράσουμε, γιατί τότε θα είναι αργά.    Τραγική ειρωνεία είναι ότι τα κουταβάκια ήταν προγραμματισμένο να μεταφερθούν σε ασφαλή χώρο αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν.


Σύλλογος Ζωοφίλων Ημαθίας ΖΩ.Η.
Τηλ. 6932726576, 6977597334
site : www.zoipets.weebly.com
e-mail : zoipets@gmail.com


Για λογαριασμό του ΔΣ
Βάσω Τάκη
Αντιπρόεδρος

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More