Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πειραιάς: Πέταξαν σκύλο από γέφυρα

Βρέθηκε ξημερώματα Σαββάτου 24/9/11, κατόπιν τηλεφωνικής κλήσης από Αστυνομικούς που περιπολούσαν στην ΕΙΣΟΔΟ Ε1 στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στον οδικό κόμβο που οδηγεί προς Δραπετσώνα – Σχιστό. Αυτός ο κάποιος/κάποιοι ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΖΩΟ στην κυριολεξία ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ !!!
Το συμβάν κατεγράφη από τους Αστυνομικούς ως όφειλαν οι οποίοι υπήρξαν και οι μόνοι μάρτυρες, και εν΄συνεχεία απεγκλώβισαν το ζώο από το σημείο περιμένοντας τα Μέλη της Φιλοζωικής Κίνησης Κέντρου Αθηνών καθώς και μέλη του Σωματείου της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλόζωων ο ΆΡΓΟΣ, όπου και μεταφέρθηκε το δύστυχο ζώο σε Κτηνίατρο.

Την Παρασκευή, 23/9/11 ΚΑΠΟΙΟΣ – ΚΑΠΟΙΟΙ άρπαξαν αβίαστα το ζώο από την περιοχή του Συντάγματος και το έβαλαν σε αυτοκίνητο με σκοπό την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ & την ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ
 
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΟΥ ΖΩΟΥ Και ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.

ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.
 
Ο Αντούαν παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στον Κτηνίατρο καθώς διεπιστώθησαν τα εξής :

Εξάρθρωση των δακτύλων (μεταταρσίων) στο πίσω πόδι.
Κάταγμα στο μπροστινό πόδι
Εσωτερική αιμορραγία που οφείλετο σε ρήξη σπληνός
Κακώσεις στο ήπαρ με διάχυτες μικρο-αιμορραγίες
Μώλωπες και κακώσεις σε όλο το σώμα
Κακώσεις στο κεφάλι και σκισίματα στα άνω και κάτω χείλη, σαγόνι και γνάθο. πόνους.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ Ο,ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ Ή ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ :

Φιλοζωική Κίνηση Κέντρου Αθήνας 6977 782719 & Πανελλήνια Ένωση Φιλόζωων ο ΆΡΓΟΣ 6944 202625

  πηγή http://www.adespoto.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More