Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Μαζική εξοντωση σκύλων στο Πανεπιστήμια Κρήτης!

Εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στις Βούτες εχθές το πρωί. 
Κάποιοι κατάφεραν να εξοντώσουν με τον πιο απάνθρωπο τρόπο, δηλητηριάζοντας και σκοτώνοντας, πάνω από δώδεκα σκυλιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στις Βούτες Ηρακλείου. Τα περισσότερα κείτονται στο φοιτητικό κέντρο (6 σκυλιά), 4 είναι στο φυσικό και 2 έξω από την κεντρική είσοδο της Ιατρικής. (έως τώρα πάντα φυσικά γιατί σίγουρα είναι περισσότερα)
Όλα τα σκυλιά ήταν στειρωμένα και εμβολιασμένα χωρίς κανένα ίχνος αγριότητας. Κάποια από αυτά συντρόφευαν τους φοιτητές στην στάση του πανεπιστημίου καθώς περίμεναν το λεωφορείο, και άλλα  προστάτευαν σαν φύλακες όταν χρειαζόταν να δουλεύουν έως αργά το βράδυ στα εργαστήρια του πανεπιστημίου. Μόνο καλό έκαναν τα σκυλιά αυτά... και οι άνθρωποι το μόνο που κάνουμε είναι να τα εγκαταλείπουμε, να τα βασανίζουμε και να τα σκοτώνουμε....
Το τραγικό περιστατικό έχει καταγγελθεί στις αστυνομικές αρχές, έγινε μήνυση κατά αγνώστων και επιπλέον πήγαν προς ανάλυση διάφορα ευρήματα που βρέθηκαν στην περιοχή για τυχόν βοήθεια στην έρευνα από την αστυνομία...
Παρακαλώ στείλτε ένα email ή τηλεφωνήστε στο Πανεπιστήμιο 
(2810) 545210, 545229, 545215, 545227, 545202 - e-mail: secretary@rector.uoc.gr 
Ζητώντας την πλήρη έρευνα καθώς και να γίνει κάθε προσπάθεια να αποδοθεί ευθύνη σε όποιον είναι υπεύθυνος για αυτή την αποτρόπαια εγκληματική πράξη.

Δυστυχώς δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό καθώς η Κρήτη κρατά μια από τις πρώτες θέσεις στην κακοποίηση ζώων στην Ελλάδα με πολλές καταγγελίες καθημερινά για απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντι στα απροστάτευτα ζώα.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More