Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Ηράκλειο Κρήτης: Έσερνε σκυλίτσα πάνω στην άσφαλτο


Την περασμένη Τετάρτη ένα ακόμα σοβαρά τραυματισμένο ζώο εντοπίστηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας είχε δέσει και έσερνε πάνω στην άσφαλτο τη σκυλίτσα που βλέπετε. Το ζώο είναι γεμάτο πληγές, κατάγματα και εγκαύματα.  Τώρα το σκυλί βρίσκεται στο ασφαλές περιβάλλον του Δημοτικού Κυνοκομείου, όμως οι άνθρωποι του το φροντίζουν κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνήσει μαζί τους.
Η σκυλίτσα είναι καθαρόαιμο Γερμανικό Ποιμενικό και σύντομα θα συνέλθει και τότε θα χρειαστεί πραγματικούς φιλόζωους για να την κάνουν μέλος της οικογένειας τους. Αν μπορείτε να βοηθήσετε με την μαρτυρία σας ή υιοθετώντας το ζώο καλέστε στα τηλέφωνα: 2810399209, 6940267825, 6940267826.
Φανταστείτε τον πόνο που νιώθει αυτό το πλάσμα από τα πολλά τραύματα που του προκάλεσαν και σπάστε την σιωπή, τη συνενοχή και τη συμμετοχή σε αυτό το έγκλημα!
Δεν μπορεί να είμαστε αλληλέγγυοι απέναντι σε συντοπίτες μας που βασανίζουν ασύστολα τα ανυπεράσπιστα ζώα. Αυτός που είναι ικανός να φερθεί με τέτοια βαρβαρότητα σε έναν σκύλο, που ενδεχομένως τον «ενόχλησε», φανταστείτε τι μπορεί να κάνει σε εσάς ή στο παιδί σας αν «ενοχληθεί» και από την δική σας παρουσία!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More