Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Κρήτη : Βρέθηκαν κρεμασμένα δύο σκυλιά στο Ατσιπόπουλο


Ένα φρικιαστικό θέαμα αντίκρισαν στις 9/11 το απόγευμα κάτοικοι του Ατσιποπούλου, που είδαν δύο σκυλιά κρεμασμένα σε δέντρο της περιοχής…
Το θέαμα προκάλεσε αηδία για την πράξη κάποιων ασυνείδητων, εκείνων που δεν δίστασαν να αφαιρέσουν με αυτόν τον τρόπο τη ζωή δύο αθώων ψυχών και ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται πολίτες να καταφύγουν στον εισαγγελέα.
 
Τα ζώα είχαν λουράκι στο λαιμό τους, όμως αυτό δε σημαίνει ότι ανήκουν και σε συγκεκριμένο ιδιοκτήτη. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία και μάλιστα αστυνομικοί πήγαν και πήραν στοιχεία και κατέγραψαν το περιστατικό, ενώ έχουν ενημερωθεί και τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Ρεθύμνου, ώστε να υπάρξει αντίδραση.
 
Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό, ενώ πολλοί αναφέρουν ότι στην περιοχή του Ατσιποπούλου το τελευταίο διάστημα δεν λείπουν και τα περιστατικά δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων με φόλες.
 
Οι κάτοικοι της περιοχής, όπως και όλοι οι φιλόζωοι, ζητούν να υπάρξει αντίδραση και από τους αρμοδίους για να εκλείψουν τέτοιου είδους απαράδεκτα φαινόμενα.
 
Με πληροφορίες απο goodnet.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More