Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Συνέλαβαν αυτόν που εγκατέλειψε 5 κουτάβια στα Χανιά!

Το περασμένο Σάββατο κάποιος ασυνείδητος εγκατέλειψε 5 κουτάβια στην περιοχή του Βιοτεχνικού Πάρκου στα Χανιά. Περίοικοι, που ευτυχώς τον είδαν, κράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του Ι.Χ. του, και τον έδωσαν στον φιλοζωικό σύλλογο της περιοχής «Η Προστασία των Ζώων».

Η πρόεδρος του φιλοζωικού, Νατάσα Μπομπολάκη, επικοινώνησε με την Αστυνομία και τους έδωσε τα στοιχεία, που είχε στη διάθεση της. Η κα Μπομπολάκη εξήγησε  ότι την Κυριακή πήγε στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα και έκανα και την καταγγελία. Μάλιστα τόνισε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι το βράδυ της ίδιας μέρας λήγει το αυτόφωρο και πρέπει να τον συλλάβουν εγκαίρως.

Όμως οι ώρες περνούσαν οι άνδρες του Α.Τ. της περιοχής δεν έδειχναν διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην σύλληψη εκείνου, που εγκατέλειψε τα κουτάβια, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Γι’ αυτό και το απόγευμα στις 16:00 ξαναπήρε τηλέφωνο στο Α.Τ. να δει τι έχει συμβεί. Επειδή ο αστυνομικός, που είχε υπηρεσία, «μασούσε» τα λόγια του λέγοντας «θα κάνουμε τα νόμιμα» η κα Μπομπολάκη πήρε αμέσως την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Τότε «ω, του θαύματος» μέσα σε μισή ώρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τελικά τον «κύριο», που για να ξεμπερδέψει με τα κουτάβια, τα οποία γέννησε η σκύλα του, επειδή δεν την στείρωσε, τα πέταξε φορτώνοντας αλλού τις ευθύνες, που εκείνος δημιούργησε!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More