Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Πρέβεζα: 700 ευρώ προσφέρει η Παρέμβαση για τα ζώα ώστε να βρεθεί ο δολοφόνος της Λούση

Φώτο Αρχείου
Χθες το πρωί μπροστά στο Δημαρχείο της Πρέβεζας μία κούκλα από την παρέα της πόλης σφάδαζε βγάζοντας αφρούς. Μεταφέρθηκε αρχικά στο κτηνιατρείο του κ. Χ.Σοροντίλα και έπειτα νοσηλεύτηκε στην κλινική του κ. Ν.Ρώσσου. Ήταν σε κρίσμη κατάσταση και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η Λόυση ήταν μια μεγαλόσωμη μπέζ κούκλα με κολοβή ουρά, στειρωμένη, εμβολιασμένη και κυρία στην συμπεριφορά της. Κάποια κτήνη αποφάσισαν να της αφαιρέσουν την ζωη γιατί απλά έτσι ήθελαν...

Η Παρέμβαση για τα ζώα προσφέρει 700 ευρώ ( 300 απο το σωματείο και 400 από φιλόζωο συμπατριώτη) σε όποιον δώσει ασφαλείς πληροφορίες για τον δολοφόνο της Λούση και ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες που ενδιαφέρθηκαν και κινητοποιήθηκαν για να σωθεί η άτυχη σκυλίτσα.

Είμαστε πολλοί εμείς που αγαπάμε την ζωή και ξέρουμε και θέλουμε να συμβιώνουμε με τα άλλα όντα και είναι ελάχιστα τα ανθρωποειδή που δολοφονούν την ίδια την ζωή. Μην τους αφήσουμε να συνεχίσουν αυτό το έγκλημα. Βοηθήστε να τους εντοπίσουμε.Η αδιαφορία και η σιωπή είναι συνενοχή..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More