Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

Βγάζουν τα δόντια των γουρουνιών με τανάλιες και χωρίς αναισθητικό!!!!

Μεσαιωνικές πρακτικές στη Βρετανία που προκαλούν αηδία!!!

Αποτροπιασμό και αηδία έχει προκαλέσει στη Βρετανία η αποκάλυψη ότι κτηνοτρόφοι βγάζουν με τανάλια και χωρίς αναισθητικό τα δόντια μικρών γουρουνιών, για να μην δαγκώνει το ένα το άλλο.

Την αποκάλυψη έκανε μία οργάνωση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, η οποία ζητά τώρα από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για να γλιτώσει τα άτυχα γουρουνάκια από....
αυτές τις βασανιστικές πρακτικές.

Φυσικά, η επιθετικότητα στα γουρουνάκια οφείλεται στο γεγονός ότι γεννιούνται και μεγαλώνουν μέσα σε κτηνοτροφικές μονάδες, κλεισμένα σε περιορισμένους χώρους από τσιμέντο.

Οι πρακτικές αυτές δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό και ακολουθούνται παγκοσμίως. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης καθώς και τη βίαιη μεταχείριση των ζώων σε κτηνοτροφική μονάδα Iowa Select Farms όπου η μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Mercy for Animals έφερε στο φώς μέσω κρυφής κάμερας.
Η μεταχείριση των γουρουνιών είναι κάτι παραπάνω από απάνθρωπη, όπως άλλωστε σε όλες τις φάρμες και εκτροφείο όπου σφάζουν ζώα παραγωγής για το κρέας τους.
Η οργή και η αγανάκτηση για αυτές τις φρικαλεότητες δεν είναι λύση, η μόνη λύση είναι η αποχή από την κατανάλωση κρέατος!!!
Το βίντεο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους και περιέχει πολυ σκληρές εικόνες
Video from Adespoto.tv.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More