Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011

Μακελειό στο Μοσχάτο! Κτήνος ξυλοκόπησε άγρια τρία σκυλιά!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΗΓΑΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ-ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ!

Σοκ στο Μοσχάτο χθες το πρωί στις 10.30, όταν άνδρας Αλβανικής καταγωγής ξυλοκόπησε βάναυσα τρία σκυλιά, επειδή κυνηγήσανε μια κότα!

Όπως καταγγέλει φιλόζωη τα εγκλώβισε σε οικόπεδο και τα σακάτεψε με μια βαριοπούλα. Το ένα από τα σκυλια είναι σε βαριά κατασταση καθώς του ράγισε το κρανίο και του έσπασε τη γνάθο. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει.
Το κτήνος απείλησε όλη τη γειτονιά ότι όποιος μιλήσει θα τον σκοτώσει. Το αφεντικό του, ελληνικής καταγωγής, θα του πληρώσει δικηγόρο και απείλησε και αυτός τη γειτονιά. Όλοι παρακολουθούσαν απο τα μπαλκόνια και φοβούνται να καταθέσουν.
Η καταγγέλουσα Μαρίνα Τ. κατέθεσε κι αύριο το κτηνος θα περασει απο εισαγγελέα ακροάσεων.Έχουν καταθέσει τρεις δικοί του ψευδομάρτυρες. Η φιλοζωική του Ρέντη αύριο θα μαζέψει υπογραφές απο τη γειτονιά ότι τα ζώα είναι πολύ φιλικά και ποτέ δεν πείραξαν κανέναν.
Μέλος από την φιλοζωική της Νίκαιας κατέθεσε επίσης και αναζητούνται κι άλλοι μάρτυρες που θα βοηθήσουν ώστε να μην μείνει αυτό το κτήνος ατιμώρητο.. (τηλεφ. 6948/257095, 6971/767421)

Το ένα ζώο φιλοξενείται από άνθρωπο της περιοχής και το άλλο που είναι βαριά τραυματισμένο μεταφέρθηκε σε γιατρό στην Αθήνα. Το τρίτο σκυλί ευτυχώς έφυγε τρέχοντας και σώθηκε.
πηγή http://dogw0rld.blogspot.com

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More