Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

Οι ηθικοί αυτουργοί πίσω από το κτήνος στο Μοσχάτο

Καθώς όλα πλέον δείχνουν ότι οι ηθικοί αυτουργοί του αποτρόπαιου εγκλήματος είναι δύο Έλληνες που έδωσαν εντολή, στον φυσικό αυτουργό Αλβανικής καταγωγής να ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου τα άτυχα ζώα. Πριν ένα μήνα περίπου του έδωσαν εντολή να τα δηλητηριάσει όπως έκανε, οι περίοικοι τα εντόπισαν γρήγορα, τα προσκόμισαν απευθείας σε κτηνίατρο & τα έσωσαν.
Τότε οι δύο Έλληνες χλεύασαν τον Αλβανό που στάθηκε ανάξιος να τα καταφέρει στη πρώτη προσπάθεια. Εξοργισμένος που τον χαρακτήρισαν ανίκανο να εξοντώσει τα ζώα, προχώρησε στη πράξη του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου. Δεν ξέρω να πω με σιγουριά ποιος από όλους τους είναι ο χειρότερος ή ο καλύτερος, το σίγουρο είναι πάντως ότι αν κάποιος είναι τέρας δεν έχει να κάνει με την εθνικότητα ή την καταγωγή του, τερατόμορφα πλάσματα μπορεί να υπάρξουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. 
Αυτό που θριαμβευτικά αποδείχτηκε σήμερα είναι ότι η παρουσία όλων αυτών των αγανακτισμένων ανθρώπων, σταδιακά θα εξαλείψει αυτά τα παράσιτα της κοινωνίας. Όσο οι αρμόδιοι φορείς είναι ελαστικοί σε τέτοιου είδους αποτρόπαια εγκλήματα, τότε εμείς θα είμαστε πιστοί στις εκφράσεις ‘ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ’

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More