Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Το κοπάναγε με καρφιά τιμωρώντας το για την σεξουαλική του συμπεριφορά!

Ο Κώστας Γιτίσογλου, πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος» ενημέρωσε για ένα ακόμα έγκλημα, που έγινε από έναν υπάνθρωπο, εις βάρος ενός ανυπεράσπιστου ζώου. Το «πνεύμα» των Χριστουγέννων προφανώς δεν είναι παντοδύναμο ή τέλος πάντων δεν κατάφερε να αγγίζει τον πρώην μπράβο, που κοπάνησε βάναυσα έναν αδέσποτο σκύλο, ο οποίος ζευγάρωσε με την σκυλίτσα του, η οποία ήταν σε οίστρο.

Όλα συνέβησαν στην περιοχή της Λεύκης Καβάλας και σύμφωνα με τους υπολογισμούς του κτηνιάτρου που είδε και φρόντισε τα τραύματα από τις 22 έως τις 24/12. Το ζώο εντοπίστηκε αιμόφυρτο παραμονές Χριστουγέννων, γιατί πολλοί είδαν αλλά κανείς δεν παρενέβη! Το πέπλο της σιωπής και της συνενοχής καλύπτει αυτό που πολλοί είδαν αλλά τελικά δεν τολμούν να καταγγείλουν στην Αστυνομία, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι εύκολο να κάνεις τον επαναστάτη και τον Αριστείδη τον Δίκαιο μόνο στα λόγια.

Ο τζάμπα μάγκας, ο νταής, που εκτονώθηκε πάνω στο δύστυχο τετράποδο – το οποίο υπάκουσε στα ένστικτα του – πήρε ένα ξύλο γεμάτο καρφιά και το κοπάνησε επανειλημμένα πάνω στο κορμάκι του σκύλου, ο οποίος ενώ ζευγάρωνε με την θηλυκιά είχε κολλήσει μαζί της… Έτσι έγινε το τέλειο θήραμα… ο εύκολος στόχος. Η σκυλίτσα βρισκόταν έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της, είπαν οι μάρτυρες που ΔΕΝ είδαν τίποτα, και τριγύρω της είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί αρσενικοί.

Ο άντρακλας αντί να απομακρύνει τα ζώα με άλλο τρόπο… π.χ. βρέχοντας τα, αφού δεν είχε φροντίσει να στειρώσει το δικό του ζώο, χτύπησε με μανία τον αδέσποτο. Ο αδέσποτος σκυλάκος έχασε το ένα μάτι του, αφού ο κτηνίατρος αναγκάστηκε να του το βγάλει, αφού η ζημιά που έγινε ήταν μεγάλη, και είχαν ήδη περάσει κάποιες μέρες, και «κληρονόμησε» ως τιμωρία για τη σεξουαλική του συμπεριφορά και ένα σπασμένο πόδι
Άλλωστε έχει τρία άρτια!

Όλα έγιναν ενώπιον γειτόνων και περαστικών, αλλά κανείς δεν καταθέτει στην Αστυνομία αυτό που είδε, είτε γιατί δεν θέλει να μπλέξει άλλωστε συνήθως όλοι λένε «δε βαριέσαι που να μπλέξω, ζώα είναι», είτε γιατί φοβάται τα αντίποινα από το ανθρωπόμορφο κτήνος.

Ο Κώστας Γιτίσογλου και μέσω του www.zoosos.gr κάνει έκκληση: «Καλούμε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στο σωματείο μας, θα τηρηθεί εχεμύθεια αλλά και στην τελική υπάρχει και η προστασία μαρτύρων, αν τίθεται τέτοιο θέμα». Αύριο τα μέλη του φιλοζωικού σωματείου θα απευθυνθούν στον εισαγγελέα για να καταγγείλουν και αυτό το τραγικό γεγονός, τη βάναυση κακοποίηση αυτού του αδέσποτου σκύλου, που την υπέστη ως τιμωρία, για την απαράδεκτη σεξουαλική του συμπεριφορά.

Αν θέλετε να απευθυνθείτε στον «Αίσωπο» η διεύθυνση του σωματείου είναι: Μεγάλου Αλεξάνδρου 13, Τ.Κ. 65403, 2ος όροφος (Ώρες λειτουργίας: Τρίτη , Πέμπτη 18:30-21:00) Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2510222254, email: help@aesops.gr, gitisogloukonstantinos@yahoo.gr, lilantapele@hotmail.com, ιστοσελίδα: http://www.aesops.gr/.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More