Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Βραζιλία:Βάναυση επίθεση σε ανήμπορο σκυλί

Θα περίμενε κανείς από έναν άνθρωπο που φροντίζει αρρώστους να έχει παραπάνω ευαισθησία και να μη φέρεται έτσι. Κι όμως η 22χρονη βραζιλιάνα νοσοκόμα Camila de Moura φαίνεται στο βίντεο που τράβηξε ένοικος στην πολυκατοικία που διαμένει να κακοποιηθεί ένα ανήμπορο Yorkshire Terrier μπροστά στα μάτια της 18 μηνών κόρη της!

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Formosa της Βραζιλίας.

Η γειτόνισσά της που τράβηξε το βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο αρχικά παρέδωσε το υλικό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Επειδή όμως είδε ότι δεν ασχολήθηκε κανείς με το θέμα αποφάσισε να το ανεβάσει στο διαδίκτυο.

Αμέσως μετά διατάχθηκε έρευνα καθώς εκατοντάδες πολίτες υπέγραψαν αιτήσεις σε διάφορα γκρουπ που δημιουργήθηκαν στο Facebook απαιτώντας τη σύλληψη και την παραπομπή της στη δικαιοσύνη.

Όταν οι αρχές πήγαν στο σπίτι της εκείνη προσπάθησε να… δικαιολογήσει την πράξη της λέγοντας ότι είχε μια κακή μέρα, πως είχε οικογενειακά προβλήματα και πως είχε νεύρα.

Το σκυλί ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και πέθανε εξαιτίας των τραυμάτων του δύο ημέρες μετά.

Η De Moura, που είναι παντρεμένη με γιατρό, σύμφωνα με το δικηγόρο της, Gilson Afonso Saad, τώρα κρύβεται καθώς έχει δεχτεί περισσότερα από 40.000 απειλητικά μηνύματα.

«Είναι αδύνατο να παραμείνει στο σπίτι της. Έξω από την πολυκατοικία της συγκεντρώθηκε μια ομάδα πετώντας πέτρες προς το σπίτι της. Υπήρξαν ακόμη κάποιοι που προσφέρθηκαν να πληρώσουν δολοφόνους για να σκοτώσουν εκείνη, τον άντρα και την κόρη της» πρόσθεσε.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More