Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Κουφαλια, Θεσσαλονίκη : Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας δολοφονίας...


Μέριμνα Αδέσποτων Ζώων Κουφάλια
Χθες το απόγευμα στις 17:16 το απόγευμα δέχθηκα μία κλήση στο κινητό μου τηλέφωνο, από έναν "κύριο" που με ρώτησε κατ'αρχήν αν έχω σχέση με το τοπικό φιλοζωικό σωματείο. Μετά μου είπε ότι ένα αδέσποτο τους κατέστρεψε τα μπεκ στον απερίφραχτο κήπο τους,και ότι έχει δώσει μια περιουσία.
Μένει στις εργατικές κατοικίες των Κουφαλίων.
Του είπα να περιφράξει τον κήπο,αλλά αυτός είπε ότι δεν γίνεται,γιατί και καλά,είναι εξ αδιαιρέτου, και δεν μπορούν να τα βρουν. Του είπα ότι δεν μπορούμε να μαζεύουμε κάθε αδέσποτο που "ενοχλεί",αλλά μπορούμε να τον βοηθήσουμε στην απομάκρυνση του σκυλιού.
Τότε,μου είπε ότι είναι κυνηγός και έχει καραμπίνα και αν το ξανακάνει θα το σκοτώσει.
Του είπα ότι δεν μπορεί έτσι απλά να σκοτώσει ένα ζώο,και να το απομακρύνουμε σε κάποιο παραδιπλανό χωριό. Είπε ότι "θα δει τι θα κάνει",και το έκλεισε.
Σήμερα το μεσημέρι με ειδοποίησε ένας γείτονάς του,ότι τον είδε να πυροβολεί το σκυλί 2 φορές εξ επαφής.Ο θάνατος ήταν ακαριαίος .Κινηθήκαμε άμεσα. Η Αστυνομία ανταποκρίθηκε με θέρμη. Ψάχνουμε να τον βρούμε που είναι. Μάλλον κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφορο. Μόλις έχουμε νεότερα και από την Αστυνομία θα δημοσιεύσουμε και το όνομά του.(και για το αρχείο,Έλληνας είναι)

https://www.facebook.com/

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More