Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Κερατέα: Κακοποίηση κουταβιού απο ανεγκέφαλο


Παραμονή πρωτοχρονιάς μια φιλόζωη στην Κερατέα βρήκε το μικρό τσοπανοσκυλάκι, που βλέπετε, να περιφέρετε με πρησμένο το στόμα του. Γύρω από τον λαιμό και το στόμα του κάποιος (γιατί αυτό δεν μπορεί να έγινε από μόνο του) είχε περάσει έναν σπάγκο στην άκρη του οποίου κρεμόταν ένα μικρό νεκρό ποντίκι. Κάτι σαν θηλιά με δόλωμα!
Το τριών μηνών κουτάβι, που προφανώς πάλευε για μέρες να απελευθερωθεί από τον σπάγκο, ήταν πρησμένο στη μουσούδα του και το στόμα του ήταν σκισμένο και η πληγή που είχε δημιουργηθεί ήταν βαθειά και γεμάτη πύον. Τώρα το ζωάκι βρίσκεται σε κτηνιατρείο στο Κορωπί. Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τώρα ο κτηνίατρος περιμένει να ξεπρηστούν οι σχισμές στο στόμα του για να δει αν θα πρέπει να γίνουν ράμματα εκεί.
Το θηλυκό κουτάβι θα χρειαστεί να φιλοξενηθεί από κάποιον ουσιαστικά φιλόζωο, έως ότου βρεθεί εκείνος που θα το υιοθετήσει. Αν μπορείτε να βοηθήσετε με την υιοθεσία ή την φιλοξενία καλέστε στο τηλέφωνο: 6973777998. Αρκετά πέρασε και αυτό το κουτάβι στα χέρια των ανθρώπων. Του αξίζει μια φιλόζωη οικογένεια και ένα ζεστό σπιτικό με αυλή, γιατί θα γίνει ένα μεγαλόσωμο ζώο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More