Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Σαλαμίνα: Εκτέλεσε σκύλο ενώπιον του ανήλικου παιδιού του

Ο Χρύσανθος Σπηλιωτόπουλος ήταν εκείνος που την περασμένη Τετάρτη και ενώ περνούσε με το αυτοκίνητο του από την Λ. Περιστερίου στη Σαλαμίνα άκουσε αρχικά δύο πυροβολισμούς και στην συνέχεια είδε έναν άντρα να ρίχνει την τρίτη και χαριστική βολή σ’ έναν σκύλο, o οποίος σπαρταρούσε και ούρλιαζε χτυπημένος από τα σκάγια.

Ο δράστης που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είναι απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού ενοχλήθηκε επειδή το ζώο ράτσας Επανιέλ μπήκε στον κήπο του από ένα άνοιγμα στον φράχτη! Δεν δίστασε και αντί πολύ απλά να διώξει το ζώο μπήκε στο σπίτι πήρε την καραμπίνα και το εκτέλεσε με τρεις σφαίρες μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού του!

Η Νάντια Ζόμπολα, πρόεδρος της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας, εξήγησε ότι το συγκεκριμένο ζώο, το οποίο ήταν αδέσποτο, αλλά είχε μπει στο πρόγραμμα φροντίδας, που εφαρμόζει η Ζ.Ο.Ε.Σ., το τάιζε καθημερινά ένας γείτονας του δράστη.

Το ζώο δεν είχε επιδείξει καμιά επιθετική συμπεριφορά προς κανέναν, αφού υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι το φρόντιζαν, γι' αυτό και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για το μίσος, που έδειξε ο δράστης σκοτώνοντας το! Μάλιστα για τον εγκληματία υπάρχουν υποψίες, ότι συστηματικά βάζει φόλες εξοντώνοντας τα ζώα της περιοχής. Ο δράστης, που συνελήφθη χθες, αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να περάσει από τον εισαγγελέα και στη συνέχεια να δικαστεί.

Ο δράστης, που συνελήφθη χθες, σήμερα παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα για να του απαγγείλει κατηγορίες, αλλά η δίκη τελικά αναβλήθηκε λόγω της απεργίας των δικηγόρων και θα γίνει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 13:00.
Οι φιλόζωοι ανανεώνουν το ραντεβού στο Πρωτοδικείο του Πειραιά.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More