Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Πόρτο Ράφτη: Για ακόμα μία φορά αποδεκατίζουν αδέσποτα!

Δεν έχει περάσει ακόμα ένας χρόνος από τις διαμαρτυρίες που είχαν γίνει τότε από φιλόζωους για τις μαζικές δηλητηριάσεις αδέσποτων στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη!

Σε μία περιοχή όπου μέχρι και αστυνομικός απείλησε να πυροβολήσει αδέσποτα (σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία), σε μία περιοχή όπου η αστυνομία στέλνει επιστολές στον Δήμο για το πρόβλημα των αδέσποτων που δεν απαντώνται, σε μία περιοχή που ο Δήμος "θίγεται" γιατί "εκτέθηκε", οι δολοφονίες συνεχίζονται ανελλιπώς και όλοι οι παραπάνω παραμένουν με τα χέρια σταυρωμένα να κοιτάζουν το έγκλημα να συντελείτε μπροστά στα μάτια τους!

Όλα τα σκυλιά που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία - πλην του Μαυρούκου στα αριστερά - είναι νεκρά! Νεκρά όπως και τόσα άλλα αδέσποτα της περιοχής! Από την ίδια αιτία! Φόλα....

Οι άνθρωποι που τα φρόντιζαν - με δικά τους έξοδα κ.Δήμαρχε - είναι συγκλονισμένοι από την αποτρόπαια αυτή πράξη που συντελείτε κατ εξακολούθηση στην περιοχή σας - όσο εσείς αναλώνεστε σε δημόσια κατηγορώ και συγγραφή επιστολόχαρτων!

Προτίθεστε να κάνετε κάτι επιτέλους?

Επείγει η φιλοξενία ή υιοθεσία του Μαυρούκου γιατί είναι επικίνδυνο να μένει πια μόνος του σε αυτή την περιοχή! Είναι αφιλόξενη..... Για τον Μαυρούκο επικοινωνήστε στο 6977178851

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More