Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Χαλκιδική: Πυροβόλησε σκύλο!

Στις 13/2/2012 στον Μαρμαρά Χαλκιδικής, αγροίκος της περιοχής άρπαξε το όπλο και προσπάθησε να σκοτώσει την μικρούλα WHITNEY, κουταβίνα 6-7 μηνών. 
Η δική του δικαιολογία είναι ότι ενοχλούσε το εγγόνι του, η Αστυνομία όμως λέει ότι δεν ήταν η πραγματική αιτία αυτό. Το Α.Τ. Αγ.Νικολάου Χαλκιδικής, προς τιμήν του, επενέβη άμεσα μετά την καταγγελία , τον συνέλαβε αυτεπάγγελτα και θα τον πάνε στον εισαγγελέα.
Η Whitney έμενε κάτω πεσμένη, να αιμορραγεί και κανείς δεν ενδιαφερόταν παρά τις διαβεβαιώσεις μας ότι θα αναλάβουμε όλα τα έξοδα και το μόνο που ζητούσαμε ήταν η άμεση μεταφορά στο κτηνιατρείο της Ελένης Νιτσοτόλη στα Μουδανιά. 
Ευτυχώς μετά από συνεχείς επαφές μας με τον αξιωματικό υπηρεσίας, ανάγκασε την κόρη του δράστη να μεταφέρει με ένα αγροτικό το πυροβολημένο σκυλάκι στην κτηνίατρο. 
Η Ελένη και ο Διομήδης, κτηνίατροι φίλοι του Καταφυγίου, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, έκαναν και ακτινογραφίες που έδειξαν ότι τα σκάγια είναι εκατοντάδες σε όλο του το σώμα αλλά κυρίως στον αυχένα. 
Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού,μετεφέρθει από Μουδανιά στην Θεσ/κη  στις 11 την νύχτα , στο ΑΠΘ όπου μας περίμεναν έτσι ώστε, εάν χρειαστεί, να νοσηλευτεί στην εντατική διότι εμφάνισε και ταχύπνοια.
 Καταφύγιο Ζώων-Animal Refuge

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More