Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Κεφαλονιά: Κρέμασε σκύλο στο χωράφι του!

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα οδήγησε σήμερα το μεσημέρι τα μέλη του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς» σ’ ένα κτήμα με ελαιόδεντρα στην περιοχή Κουρουπάτα στο Ληξούρι Κεφαλονιάς. Εκεί εντόπισαν έναν σκύλο κρεμασμένο από μια ελιά, μέσα στο κτήμα ενός κατοίκου της περιοχής.

Ο ιδιοκτήτης της έκτασης με τα ελαιόδεντρα, που ασχολείται και με την κτηνοτροφία, είναι γνωστός για την προβληματική του συμπεριφορά. Οι υπόλοιποι κάτοικοι τον φοβούνται, καθώς μεταξύ άλλων είναι κάτοχος κυνηγετικών όπλων. Η άξεστη συμπεριφορά του δεν περιορίζεται μόνο στα ζώα…

Η καταγγελία γι’ αυτό το έγκλημα έγινε ήδη στο Αστυνομικό Τμήμα Ληξουρίου, όπως μας ενημέρωσε ο Διονύσης Καππάτος, μέλος του φιλοζωικού συλλόγου. Μάλιστα εξήγησε στο www.zoosos.gr, ότι ο άγνωστος άνδρας, που έκανε σε αυτούς την καταγγελία είπε, ότι το σκυλί βρίσκεται έτσι κρεμασμένο εδώ και τρεις μέρες. Τις φωτογραφίες, που δημοσιεύουμε, τράβηξε η δημοσιογράφος Αριστέα Χαριτάτου και την ευχαριστούμε θερμά, που τις έστειλε στο www.zoosos.gr. Η λήψη τους έγιναν από απόσταση για ευνόητους λόγους!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More