Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Θριάσιο: Πυροβόλησε με καραμπίνα σκύλο

Η Ρία και η Σοφία παλεύουν καθημερινά στην περιοχή της Ελευσίνας και του Θριάσιου να σώσουν τα ζώα, που και εκεί συνήθως υποφέρουν πολύ. Τον σκύλο, που βλέπετε, όταν το εντόπισαν στο Θριάσιο νόμιζαν, ότι είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο. Τελικά οι ακτινογραφίες απέδειξαν, πως το σώμα του και ειδικά τα πόδια του ήταν διάτρητα από τα σκάγια… Κάποιος άδειασε το όπλο του πάνω στο κορμί του ανυπεράσπιστου ζώου…

Η Ρία μας εξηγεί: «Το ποδαράκι του Ράσελ είναι σε άθλια κατάσταση και είναι γεμάτος σκάγια. Από τον πυροβολισμό έχει σπάσει 2 μετατάρσια οστά και του έβαλαν νάρθηκα. Ο κτηνίατρος κ. Βλαχόπουλος είπε πως η απόσταση, που χτυπήθηκε το ζώο, δεν είναι μεγαλύτερη από 25 μέτρα».
Το ζώο πλέον – αφού έγινε ό,τι ήταν δυνατόν από κτηνιατρικής πλευράς – πρέπει να μην καταλήξει και πάλι στον δρόμο. Τα κορίτσια, που φροντίζουν το Ράσελ, αναζητούν είτε κάποιον για να τις βοηθήσει φιλοξενώντας τον προσωρινά, είτε ακόμη καλύτερα εκείνον, που θα τον υιοθετήσει για πάντα.

Είναι καλόβολο ζώο και ήρεμο αν και τράβηξε πολλά στα χέρια των ανθρώπων. Αν θέλετε τον Ράσελ καλέστε στα τηλέφωνα: 6944882480 (Ρία) και 6947829826 (Σοφία).

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More