Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

Σαλαμίνα: Το χτύπησαν και το πέταξαν!

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Σαλαμίνα απεγκλώβισε σήμερα το πρωί το σκυλάκι, που βλέπετε, από την αυλή ενός ακατοίκητου σπιτιού που βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο από το δημαρχείο κοντά στις νεροτσουλήθρες. Γείτονες άκουγαν το μόλις έξι μηνών κουτάβι, να φωνάζει χθες βράδυ και απευθύνθηκαν στη Ζωοφιλική Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας, για να βγάλει για άλλη μια φορά «το φίδι από την τρύπα», αφού οι ίδιοι δεν έδειξαν καμιά προθυμία, παρά μόνο ενόχληση από το κλάμα του ζώου.

Τελικά όπως αποδείχτηκε το σκυλί χτυπήθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. ο οδηγός του οποίου προφανώς το έπιασε και το πέταξε στην κυριολεξία μέσα στην αυλή του ακατοίκητου σπιτιού για να το ξεφορτωθεί.

Πριν βιαστείτε να μας κατηγορήσετε, ότι βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα, σκεφτείτε, ότι το ζώο μόνο του δεν μπορούσε να μπει εκεί καθώς η μάντρα έχει μεγάλο ύψος, να σκαρφαλώσει και με το χτυπημένο πόδι είναι αδύνατο και φυσικά οι σκύλοι δεν διαθέτουν φτερά για να πετάξουν…

Το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο και η Ζ.Ο.Ε.Σ., που παλεύει στη Σαλαμίνα για να καταφέρει το ακατόρθωτο, ευχαριστεί πολύ και τους εξαιρετικά πρόθυμους πυροσβέστες και τη διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο νησί.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More