Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Αναβολή της δίκης του δολοφόνου της γάτας στη Σαλαμίνα

 Την περασμένη Δευτέρα οι φιλόζωοι περίμεναν την εκδίκασης της υπόθεσης του εγκληματία, ο οποίος σκότωσε τη γάτα των γειτόνων του στην περιοχή της Κατσιβίγλας στη Σαλαμίνα την Παρασκευή 11 Μάιου 2012. ΄
 Όμως ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πειραιώς στον οποίο μεταφέρθηκε το περασμένο Σάββατο ο δράστης, για να απολογηθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μετά τη σύλληψη του, προφανώς από λάθος, άγνοια ή εκ παραδρομής τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, το οποίο αποδείχτηκε αναρμόδιο να τον δικάσει. 
 Γι’ αυτό και τη Δευτέρα ο εισαγγελέας της έδρας παρέπεμψε τον κατηγορούμενο στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, αφού βάσει του νόμου 4039/2012, το έγκλημα αυτό έπρεπε να εκδικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. 
 Τώρα θα οριστεί τακτική δικάσιμος και ο δράστης θα δικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο. 
Ο δράστης, τον οποίο βλέπετε στη φωτογραφία, ήταν φανερά ενοχλημένος από την παρουσία των φιλόζωων, που πήγαν στο δικαστήριο, για να διαμαρτυρηθούν. Μάλιστα κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά ζήτησε από τους αστυνομικούς, να επέμβουν, και να σταματήσουν την Τίνα Κασιδόκωστα, η οποία με την κάμερα της κατέγραψε τις αντιδράσεις του εγκληματία! Όμως επειδή η βιντεοσκόπηση δεν απαγορεύεται... αποχώρησε. 
 Η μαγκιά χωρίς την καραμπίνα του τον είχε εγκαταλείψει! 
πηγή www.zoosos.gr
 Διαβάστε επίσης:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More