Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Τα δηλητηρίασαν και πολτοποίησαν τα κεφάλια τους!

Ένα ακόμα φριχτό έγκλημα εις βάρος αδέσποτων σκύλων φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Ευβοϊκή Γνώμη». 
Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες www.messapianews.gr και http://dogw0rld.blogspot.com, που αναπαράγουν το πρωτογενές ρεπορτάζ, οι δράστες χαρακτηρίζονται απολύτως δικαιολογημένα ως ανθρωπόμορφα τέρατα ή ως ψυχικά ανώμαλοι, αφού αρχικά δηλητηρίασαν τα δύο σκυλάκια αδέσποτα. 
Όμως δεν αρκέστηκαν σε αυτό. Ενώ τα ζώα αργοπέθαιναν, τα έδεσαν από τα πίσω πόδια τους με σχοινιά και τα έσερναν με το αυτοκίνητο τους. 
Το έγκλημα συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή Άγιος στον δρόμο προς Καντήλι στον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων. 
 Τα σκυλιά εντόπισε νεκρά μέσα σε μια λίμνη αίματος με πολτοποιημένα τα κεφάλια ο Νεκτάριος Καντανολέων, προϊστάμενος των Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, ο οποίος έχει εξοχική κατοικία στην περιοχή. 
Τα σκυλιά, όπως αναφέρεται, ήταν άκακα και είχαν γίνει η μασκότ των θαμώνων, που τρώνε στις ταβέρνες της περιοχής, και όσων έχουν εξοχικά εκεί. Τα συγκεκριμένα ζώα ήταν πολύ αγαπητά και στους Προσκόπους όπου κάθε καλοκαίρι κάνουν κατασκήνωση στην συγκεκριμένη περιοχή. Και αυτό το έγκλημα είναι κάτι παραπάνω από καταδικαστέο. Και τα συμπεράσματα ευνόητα! 
Η φωτογραφία, που δημοσίευσε η εφημερίδα «Ευβοϊκή Γνώμη», είναι αδιάψευστος μάρτυρας και αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος! 
Το αν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το συμβάν δεν έχει γίνει γνωστό.
Πηγή www.zoosos.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More