Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Σκότωσαν τρία σκυλιά για να «αδειάσουν» την βιοτεχνία!

 Δεν έχει όρια η ανθρώπινη απονιά… 
 Απάνθρωποι κακοποιοί δηλητηρίασαν τρία σκυλιά- φύλακες προκαλώντας το θάνατό τους μέσα σε φρικτούς πόνους, για να μπορέσουν να μπουν ανενόχλητοι σε μια βιοτεχνία κατασκευής σωλήνων στη Ροδόπη και να την λεηλατήσουν! 
 Η απίστευτης αγριότητας διάρρηξη έγινε στο δυτικό τμήμα του οικισμού του Ιάσμου, όπου βρίσκεται η βιοτεχνία μακριά από τα σπίτια. 
 Οι δράστες γνώριζαν ότι η κύριας είσοδος καλύπτεται από κάμερες κλειστού κυκλώματος και έφτασαν στον στόχο τους από ένα χωματόδρομο στο πίσω μέρος. 
 Θανάτωσαν χωρίς ενδοιασμό τους σκύλους ρίχνοντάς τους «μεζεδάκια» ποτισμένα στο δηλητήριο και εισέβαλαν στο εσωτερικό της επιχείρησης. 
 Το πρωί ο ιδιοκτήτης βρήκε τα σκυλιά του νεκρά και την επιχείρηση λεηλατημένη και ειδοποίησε την Αστυνομία. 
 Σύμφωνα με την κατάθεσή του, οι αδίστακτοι κακοποιοί άρπαξαν από την βιοτεχνία μηχανήματα, ηλεκτρικά εργαλεία και διάφορα υλικά αξίας 14.500 ευρώ. 
 *** Ούτε το… κρεβάτι του δεν θα έβρισκε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στον οικισμό Τραγανό του Πύργου Ηλείας, αν την ώρα που το άδειαζαν οι διαρρήκτες δεν έφταναν συμπτωματικά οι ιδιοκτήτες του διπλανού αγροκτήματος! 
 Μόλις τους είδαν οι δράστες, τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας στην αυλή το κρεβάτι και άλλα αντικείμενα που είχαν βγάλει από το σπίτι για να τα κλέψουν!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More