Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Σκότωνε γάτες-δεν έδιναν σημασία, μέχρι που σκότωσε άνθρωπο

Luka Rocco Magnotta
 Οι φιλοζωικές σελίδες στον Καναδά, κάνουν εκτενείς αναφορές σήμερα στα άρθρα τους για τον κατά συρροή δολοφόνο γατών Luka Rocco. 
 Ο Luka Rocco, ήταν γνωστός για τις κακοποιήσεις του σε όλους τους ενεργούς φιλόζωους του Καναδά, καθώς είχε ανεβάσει διάφορα βίντεο στο διαδίκτυο όπου φαινόταν να κακοποιεί γατιά, να τα βεβηλώνει μετά τον θάνατό τους και τελικά κάποια από αυτά να τα δίνει ως γεύμα σε έναν βόα! 
 Όσες φορές απευθύνθηκαν στην αστυνομία για τα ανατριχιαστικά βίντεο και την δράση του, η αστυνομία συνήθως απαντούσε ότι "έχει να ασχοληθεί με σοβαρότερα θέματα" (σ.σ. δεν ξέρω αν κάτι σας θυμίζει αυτό, πάντως προσωπικά μου θυμίζει πολλά!!!) 
 Όπως είναι γνωστό στους φιλοζωικούς κύκλους, Οι άνθρωποι που είναι βίαιοι προς τα ζώα σπάνια σταματούν εκεί, κάτι που ορισμένες αστυνομικές αρχές δεν φαίνεται να έχουν αποδεχθεί ακόμα, άσχετα αν αυτό το συμπέρασμα συνοδεύεται από επίσημες μελέτες! 
 Έτσι έγινε λοιπόν και στον μακρινό Καναδά! Μέχρι που ο εν λόγω δράστης, σκότωσε έναν άντρα - γνωστό μοντέλο κατά το δημοσίευμα - και στην συνέχεια προέβει σε σεξουαλική πράξη εναντίων του (νεκροφιλία δηλαδή). 
 Έκτοτε η αστυνομία έχει ζητήσει όλα τα στοιχεία από όσους τον είχαν καταγγείλει, ώστε να φτιάξει το προφιλ του δράστη, και μάλιστα αναρτήθηκε και δημόσια η φωτογραφία του! Δυστυχώς όπως δείχνουν τα πράγματα, οι αστυνομικές αρχές, αν και το πόρισμα προέρχεται από επίσημη μελέτη του FBI, δεν λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν καταγγελίες για κακοποιήσεις ζώων, που τα αποτελέσματα για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνουν την ισχύ τους! 
 Στην φωτογραφία είναι ο δράστης ο οποίος αναζητείται πια όχι μόνο από τις τοπικές αρχές, αλλά και από την http://www.interpol.int/
Διαβάστε τα άρθρα που έιχαν αναρτηθεί όταν ανέβασε βίντεο στο ιντερνετ όπου σκότωνε σαδιστικά  μικρά γατάκια και παρότι που ταυτοποιήθηκε για το ποιος είναι οι άρχές αδιαφόρησαν, ΄τωρα που σκότωσε και άνθρωπο λέτε να ασχοληθούν?
Νεαρός κτήνος προκάλεσε θάνατο απο ασφυξία σε 2 μικρά γατάκια σε "snuff" βίντεο

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More