Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Ο ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ. ΓΥΡΝΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ.
Η Κ.ΤΑΣΙΑ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΗ ΖΩΟΦΙΛΗ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΕΧΤΕΣ ΣΤΙΣ 1/6/12 ΚΑΙ ΩΡΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΗΛ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΩΟΦΙΛΟ Κ.ΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΟ ΤΗΣ Λ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ (ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΜΑΞΙ) ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΓΑΜΕ.
ΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΙΧΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ.ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΑΜΕ ΜΙΑ ΓΑΖΑ ΓΙΑ ΦΙΜΟΥΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ.ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.
ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ Κ.ΣΤΕΛΛΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΛΑΚΕΣ. 
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ.......ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ.......ΤΟ ΕΝΑ ΣΚΑΓΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ.
ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΓΥΨΟ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ. ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ.
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ.ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΡΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ...... 
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΖΩΟΦΙΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΗΛ.ΕΠΟΙΚ.ΜΑΡΘΑ 6945367391.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More