Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Στειρωσεις γατιών.

Φιλοζωικό Σωματείο Παλαιού Φαλήρου 

Στειρώσεις γατιών. 

Τον τελευταίο καιρό τα 8 από τα 10 τηλέφωνα που χτυπούν, είναι για περιπτώσεις γατιών! Ο Απρίλιος φάνηκε πολύ καρπερός για τους γάτους μας και ο φιλοζωικός κόσμος αρκετά απροετοίμαστος για τις φιλοξενίες, την περίθαλψη, τις στειρώσεις.... 
Οι φιλόζωοι που ταϊζουν γατάκια του δρόμου, ευτυχώς ολοένα αυξάνονται, όμως ας θυμηθούμε: ¨ΟΠΟΥ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ¨! 
Είχαμε υποσχεθεί, από τον προηγούμενο μήνα, ότι θα εξασφαλίσουμε δωρεάν ή έστω πολύ οικονομικές στειρώσεις στους γατόφιλους της περιοχής μας και γενικότερα των νοτίων προαστείων. 
Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται, μπορεί να παίρνει στα τηλέφωνα της σελίδας ή να στέλνει mail, για να δηλώνει τον αριθμό των γατιών που επιθυμεί να στειρώσει, το φύλο τους, την κατάσταση εγκυμοσύνης τους και υγείας τους και να ενημερώνεται για τα σχετικά! 
Τό πρόγραμμα ξεκινάει στις 10 Ιουνίου και τελειώνει στις 15, ενώ θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας και σε δεύτερο πρόγραμμα στειρώσεων που ξεκινά μετά τις 20 Ιουνίου. 
Οι λίστες πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί με την έναρξη του, δηλ ως τις 10 του μήνα και ο τόπος διεξαγωγής του θα είναι η Νέα Σμύρνη. 
Για τις αγριογατούλες μας δανειστήκαμε και 1-2 γατοπαγίδες! (ροδ)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More