Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012

Βόλος: Bazzar Φιλοζωικού σκοπού Κυριακή 1/7/ 2012

Την Κυριακή 1 / 7 / 2012 ο πολιτιστικός σύλλογος προστασίας ζώων Βόλου «Οι πιστοί μας φίλοι» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα συμμετάσχει στην εκδήλωση γιορτής της μπύρας που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας «Ιάσων». 
Η εκδήλωση περιλαμβάνει γλυκά, μουσική, υπαίθρια αγορά και show με κλόουν από τις 7 έως τις 9 επίσης οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον τελικό του euro 2012. Η Εκδήλωση θα ξεκινήσει από τις 6.00 έως 12.00 το βραδύ. 
Με τα λεφτά που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση ο σύλλογος θα συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια ( στείρωση , αποπαρασίτωση και αλλα) σε αδέσποτα ζώα
Η Δράση του πολιτιστικού συλλόγου Βόλου είναι ότι κατά καιρούς έχει χορηγήσει σε ανθρώπους που αγαπάνε και φροντίζουν τα ζώα τσουβάλια ξηράς τροφής, επίσης έχει και περιβαλλοντικές ευαισθησίες ο σύλλογος έκανε ερεύνα επι μια εβδομάδα σε κεντρικούς δρόμους και μη για το που λείπουν δέντρα. 
Θέλουμε ακόμα ποιο πολύ την βοήθεια του κόσμου να μας στέλνουν μηνύματα στην διεύθυνση oipistoimasfiloi@yahoo.gr με θέματα τα αδέσποτα ζώα, με τα προβλήματα που συναντάτε καθημερινά στην πόλη του Βόλου και ό, τι δεν σας αρέσει ή ο, τι θα θέλατε να αλλάξει στην πόλη. 
Η εκδήλωση θα γίνει στο μεταξουργείο στις οδούς αναπάσευως και καραμπατζάκη στην νεα ιωνια.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More