Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Φρικτή κακοποίηση σκύλου στις ΗΠΑ

Αυτές οι φωτογραφίες παρουσιάζουν τη φρικτή κακοποίηση που υπέστη μια αδέσποτη σκυλίτσα στις ΗΠΑ, η οποία εντοπίστηκε με το στόμα της δεμένο με κολλητική ταινία και τη γλώσσα της να κρέμεται έξω από το στόμα της. 
Οι κτηνίατροι ισχυρίζονται ότι το άτυχο ζώο έμεινε εκτεθειμένο για τουλάχιστον 24 ώρες σε αυτή την τραγική κατάσταση και η γλώσσα του είναι τόσο πρησμένη, που ένα μέρος της θα πρέπει να αφαιρεθεί. 
Βαθιές πληγές καλύπτουν το κακοποιημένο της σώμα, μερικές από τις οποίες είναι τόσο βαθιές που προκάλεσαν μυϊκές βλάβες. Η άμοιρη σκυλίτσα χρειάστηκε περισσότερα από 100 ράμματα. 
Το ζώο εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο Weatherford του Τέξας, όπου οι θερμοκρασίες άγγιζαν τους 35 βαθμούς Κελσίου. Περιφερόταν εμφανώς τρομοκρατημένο και υπέφερε από τους πόνους.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το Κέντρο «Animal Control» των ΗΠΑ και μια ομάδα έφιππων ανδρών και δέκα εθελοντών έσπευσαν να εντοπίσουν το ζώο. Μεταφέρθηκε στη κτηνιατρική μονάδα «Bowie Drive Animal», όπου έλαβε αμέσως τη φροντίδα του προσωπικού και την ονόμασαν Hope (Ελπίδα). 
Η κατάσταση της είναι σταθερή, ωστόσο έχει αφαιρεθεί μεγάλο κομμάτι της γλώσσας της. Οι κτηνίατροι ελπίζουν η άτυχη Ελπίδα να μπορέσει να φάει ξανά μόνη της. 
Οι αστυνομικοί του Τέξας διεξάγουν έρευνα για να εντοπίσουν τον δράστη.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More