Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Μέγαρα: Το παράνομο εκτροφείο και η αδράνεια της αστυνομίας

Η Μπέττυ Καρασαχινίδου στο προφιλ της στο facebook, ανάρτησε φωτογραφίες από την περιοχή Μεγάρων όπου βρήκε ένα σκύλο δεμένο σε κακή κατάσταση και κάλεσε την αστυνομία για να κάνει συστάσεις στον ιδιοκτήτη του! 
Όταν τελικά η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ανακάλυψαν την ύπαρξη περίπου 25 σκύλων, όλων καθαρόαιμων, όλα δεμένα (κρεμασμένα από τα δέντρα) χωρίς να πληρούνται οι κανόνες ευζωίας τους όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας στις παρακάτω φωτογραφίες! 
Η Αστυνομία δεν έκανε τίποτα...
Ενώ η αστυνομία είχε την υποχρέωση να διενεργήσει αυτόφορη δίωξη για κακοποίηση σκύλων βάσει του Άρθρου 16 του Ν.4039/2012, δεν συνέλαβε τελικά τον ιδιοκτήτη και δεν κατέγραψε επίσημα τους σκύλους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να εξαφανιστούν τα ίχνη τους... 
Όπως η ίδια καταγγέλλει, την επόμενη μέρα ήρθε σε επικοινωνία με το ΑΤ Νέας Περάμου, και το μόνο που είχαν πράξει ήταν να ενημερώσουν τον Δήμο! 
Είναι η πολλοστή φορά που από αμέλεια των αρχών δεν διενεργείται αυτόφορη δίωξη και παραπομπή του δράστη σε εισαγγελέα!Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More