Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

ΑΙσχος!!! Donald Trump jr: “Ναι, Σκότωσα αυτά τα Ζώα και είμαι Περήφανος γι’ αυτό!!”

O Donald Trump jr αναφέρει στο twitter του ότι δεν ντρέπεται καθόλου που σκότωσε ένα σωρό εξωτικά ζώα στην Αφρική μέσα στον προηγούμενο χρόνο., ισχυρίζεται μάλιστα πως όσα ζώα σκότωσε τα έδωσε στους ντόπιους να τα φάνε!!! (πραγματικός φιλάνθρωπος)

Μεγάλη επίθεση (και καθόλου άδικα) δέχεται τον τελευταίο καιρό ο γιος του Donald Trump για μία σειρά από φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί και που τον παρουσιάζουν να ποζάρει μαζί με τον αδερφό του μπροστά από πολλά δολοφονημένα ζώα. 
Σε μία φωτογραφία μάλιστα επιδεικνύει πολλές ουρές ελεφάντων. 
Τώρα ο Trump jr υπερασπίζεται τον ευατό του στο twitter λέγοντας ” Δεν ντρέπομαι καθόλου για τις φωτογραφίες, ΚΥΝΗΓΑΩ ΚΑΙ ΤΡΩΩ είναι ένα παιχνίδι…είμαι κυνηγός δεν χρειάζομαι δικαιολογίες.” και συνεχίζει εξηγώντας μας “σας διαβεβαιώ πως δεν πήγε τίποτα χαμένο…οι ντόπιοι ήταν πολύ χαρούμενοι, δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να φάνε κρέας, πολύ ευγνώμονες.”. τελειώνει το μήνυμα του ενημερώνοντας μας ότι δεν σκοτώνει ζώα που βρίσκονται υπό εξαφάνιση!
Σ’ ένα από αυτά τα “ανθρωπιστικά” σαφάρι των αδερφών Trump πέρυσι στην Ζιμπάμπουε σκότωσαν μεταξύ άλλων ελέφαντες, κροκόδειλους, αντιλόπες και λυνξ. 


Πιστεύω ότι αυτός ο καλόψυχος άνθρωπος θα έπρεπε να μείνει για πάντα στην Αφρική να σκοτώσει όλα τα ζώα και να λύσει το πρόβλημα της πείνας!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More