Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Καβάλα: Στις 19/10 η δίκη για τη βάναυση θανάτωση σκύλου απο τον ιδιοκτήτη του.

φωτογραφία αρχείου
Καβάλα 

 Ο 27χρονος ιδιοκτήτης ενός Ροτβάιλερ στις 2 Μαρτίου 2012 κακοποίησε χτυπώντας τον σκύλο του θανάσιμα και αφού του είχε δέσει τα πόδια και του είχε κλείσει το στόμα. 
 Η αυτόπτης μάρτυρας, που είδε τον άνδρα να χτυπάει με σίδερο το ζώο στον ακάλυπτο χώρο του ισογείου τον κατήγγειλε στην Αστυνομία, όμως αυτός δεν συνελήφθη καθώς βρισκόταν εντός της οικίας του. 

 Μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν ο Κώστας Γιτίσογλου, πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Καβάλας «Ο Αίσωπος» επικοινώνησε με την Αστυνομία διαμαρτυρήθηκε στον διοικητή του Α.Τ. Καβάλας και τον ενημέρωσε ότι είναι αποφασισμένος να μπει στο σπίτι και να παραλάβει το χτυπημένο ζώο, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να μεταφερθεί σε κτηνίατρο. 

Συνελήφθη μετά από «ενέδρα»

 Ο κ. Γιτίσογλου πριν αναζητήσει το χτυπημένο ζώο πήγε πρώτα να συναντήσει την αυτόπτη μάρτυρα, η οποία του είπε ότι θηλυκό σκυλί πέθανε μισή ώρα με το άγριο ξυλοκόπημα που δέχτηκε. 
 Ο κ. Γιτίσογλου τότε επικοινώνησε με τον διοικητή και του ζήτησε να στείλει αστυνομικούς δεσμευόμενος ότι θα καταφέρει να βγάλει τον εγκληματία από το σπίτι του – που του προσφέρει άσυλο – ώστε να το συλλάβουν.

 Έτσι και έγινε. Χτύπησε το κουδούνι της πόρτας του δράστη, μόλις ήρθαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., και ζητώντας πληροφορίες για κάποιον ένοικο ξεγέλασε τον εγκληματία, ο οποίος βγήκε εκτός σπιτιού και τελικά συνελήφθη! 

 Ο εγκληματίας ισχυρίστηκε ότι ο σκύλος ναι μεν έφαγε ξύλο αλλά από το πολύ ξύλο εξαφανίστηκε και δεν γύρισε!

 Αναμένουμε σε αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος που θα δικαστεί στις 19 Οκτωβρίου 2012 να επιβληθεί παραδειγματικά αυστηρή ποινή για τη θανάτωση του ζώου του! 
πηγή www.zoosos.gr

 Διαβάστε επίσης:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More