Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Διάσωση Τραυματισμένου Πελαργού!

ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο πελαργός αφού ανάρρωσε στο καταφύγιο άγριων ζώων ΑΝΙΜΑ, όπου τον είχαμε στείλει για να γίνει καλά, μας επεστράφη προχτές για την απελευθέρωσή του στη φωλιά του :-) 

Σάκης, ο πελαργός από το Ομόλιο Λάρισας! 
Το όνομά του το οφείλει στον κ. Αθανάσιο (Σάκη) Μαρσιτόπουλο, που μένει απέναντι από τη φωλιά του πελαργού και μόλις τον είδε με σπασμένο το φτερό κινητοποιήθηκε αμέσως, τηλεφωνώντας στο ΑΝΙΜΑ (Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής), το οποίο ζήτησε τη βοήθεια του σωματείου μας, προκειμένου να πιαστεί και να μεταφερθεί στην Αθήνα. 

Ο πελαργός αν και αρχικά αντιστεκόταν, δεν κατάφερε να περάσει το δικό του και υπέκυψε στο πείσμα και την υπομονή του προέδρου μας, Ρέμου Δημησιάνου. 

Μεταφέρθηκε στη Λάρισα, ποτίστηκε, πακεταρίστηκε και αμέσως ταξίδεψε για Αθήνα, ώστε να θεραπευτεί και να γυρίσει στη φωλιά του με δυνατά φτερά, όμορφος και διάσημος πια! 

Ευχαριστούμε τον κ. Μαρσιτόπουλο για την άμεση κινητοποίηση, συγχαίρουμε την ευαισθησία του, και φυσικά ευχαριστούμε τον σύλλογο ΑΝΙΜΑ για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον πελαργό μας!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More