Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Στηρίξτε την Περιβαλλοντική & Φιλοζωική Ομάδα Σπουδαστών Τ.Ε.Ι. Λάρισας ( ΠΕΡΒΑΛΛΟΝ & ΦΙΛ.Ο.Σ.)

Περιβαλλοντική & Φιλοζωική Ομάδα Σπουδαστών Τ.Ε.Ι. Λάρισας ( ΠΕΡΒΑΛΛΟΝ & ΦΙΛ.Ο.Σ.)  

Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώνω ότι μετά από ενέργειες φοιτητών που έγιναν στο ΤΕΙ Λάρισας καταφέραμε να δημιουργήσουμε την περιβαλλοντική και φιλοζωική ομάδα σπουδαστών ΤΕΙ Λάρισας. 

Η ομάδα δημιουργήθηκε νόμιμα, την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 και εντάχθηκε στις πολιτιστικές ομάδες του ΤΕΙ Λάρισας. 

Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό τα αδέσποτα ζώα του ΤΕΙ Λάρισας που αυτήν την στιγμή κειμαίνονται στα 30 σκυλιά, να λάβουν την απαραίτητη περίθαλψη και ιατρική φροντίδα
Για αυτό ζητάμε την βοήθεια σας σε μεταφορά ζώων, φιλοξενία, τροφές, εμβόλια και φάρμακα καθώς και όποια βοήθεια είναι εφικτή από τον καθένα. Τα παλιά σκεύη τροφής και τα άλλα πράγματα των ζώων σας (π.χ παλιές κουβερτούλες, σκυλόσπιτα και λουράκια ή κολάρα) θα βοηθούσαν πολύ το σκόπο της ομάδας μας.. 
Δεν θέλουμε χρήματα αλλά τα παραπάνω ώστε να καλύψουμε κάποιες ανάγκες των ζώων αυτών και να καλυτερέψουμε την ποιότητα ζωής τους καθώς υπέυθυνοι για την κατάστασή τους είναι το δημοτικό καταφύγιο και κάποιοι ασύνδοτοι πολίτες τις Λάρισας. 

Όποιος μπορεί και θέλει να μας βοηθήσει και να στηρίξει τις ενέργειές μας μπορεί να επικοινωνήσει με τον υπέυθυνο στο τηλέφωνο 6971606497 και στην ομάδα μας στο facebook ''περιβαλλοντική και φιλοζωική ομάδα σπουδαστών ΤΕΙ Λάρισας (ΦΙΛ.Ο.Σ)''. Επίσης μπορείτε και να μαθαίνετε νέα τις ομάδας εάν γίνετε μέλη.
Ευχαριστούμε. Υπεύθυνος τις ομάδας: 
Μακρής Παναγιώτης

Περιβαλλοντική & Φιλοζωική ομάδα σπουδαστών ΤΕΙ Λάρισας

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More