Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013

Κομοτηνή: Eπικήρυξη 5.500 ευρώ για να βρεθεί ο δολοφόνος

 Στα 5.500 ευρώ έφθασε η αμοιβή που προσφέρει η Φιλοζωική Κομοτηνής, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης των 17 τετράποδων ψυχών. 

 Το ποσό της επικήρυξης προέρχεται από δωρεές, από ανθρώπους που έχασαν τα ζωάκια τους ή δεν άντεξαν στην εικόνα των τόσων νεκρών ζώων. Οι δωρητές επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. 

 Η σιωπή είναι συνενοχή! ΜΙΛΗΣΤΕ! 

 Διαβάστε για το περιστατικό 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο piazzadelpopolo.blogspot.gr, δολοφονική επιδρομή με στόχο τα ανυπεράσπιστα σκυλιά, ξεκίνησαν ανθρωπόμορφα τέρατα στην περιοχή της Εκτενεπόλ στην Κομοτηνή (δίπλα στο 1ο Λύκειο), καθώς το πρωί της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου τουλάχιστον 6 ζώα δηλητηριάστηκαν από τις φόλες που σκόρπισαν! 

Τα άτυχα τετράποδα, μερικά απ’ τα οποία δεν ήταν αδέσποτα, έφαγαν την φόλα, η οποία βρέθηκε σε ωμό λουκάνικο. 

Τα μέλη της Φιλοζωικής Κομοτηνής έχουν ξεκινήσει εκστρατεία για να εντοπίσουν τον ή τους αδίστακτους αυτούς ανθρώπους που κρύβονται πίσω από τη μαζική δηλητηρίαση σκυλιών, ενώ παράλληλα έχουν καταγγείλει τη δολοφονική δράση τους στις τοπικές αστυνομικές αρχές οι οποίες ερευνούν για την ανακάλυψη των δραστών. 

Φτάνει πια να κρυβόμαστε και να αφήνουμε τους ανεγκέφαλους να παρανομούν και να εκτονώνονται σε αθώες ψυχές! Κάποιος θα είδε, κάποιος θα άκουσε! Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6944620973 και 6948587887. 

Με βάση την τελευταία ενημέρωση που έχει το dogw0rld.blogspot.gr 16 είναι πλέον τα θύματα από τις φόλες που έπεσαν στις περιοχές ΟΑΕΔ, Σταθμός και Νυμφαία. 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More