Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Δύο Διεθνείς Εκθέσεις Γούνας... και η ΕΚΕ μαζί τους...

Διεθνής έκθεση γούνας στο Metropolitan Expo από 26 με 29 Μαρτίου 2013, με τίτλο "FUR EXCELLENCE IN ATHENS 2013, International Fur Fair." 

 Όπως μαθαίνουμε, η φετινή έκθεση έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες του ΣΕΓ, τόσο από συμμετοχή εκθετών όσο και από την έκταση της έκθεσης. 
Αιτία γι αυτό, οι 18 νέες επιχειρήσεις που θα προστεθούν φέτος στους εκθέτες. Διαπλασιάστηκαν οι χορηγοί... 
 Όπως διαβάζουμε στην σελίδα της ΠΕ Καστοριάς η οποία φιλοξενεί ολόκληρο αφιέρωμα, φέτος ο ΣΕΓ περιμένει να επισκεφτούν την έκθεση τουλάχιστον 3.000 εμπορικοί πελάτες και 600 στοχευμένοι, ενώ οι χορηγοί διπλασιάστηκαν από πέρσι. 

 Και δεύτερη έκθεση. Στις 9 έως 12 Μαΐου 2013 θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη έκθεση γούνας στο νέο εκθεσιακό κέντρο, ιδιοκτησίας του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, που κατασκευάζεται αυτή την περίοδο στο Άργος Ορεστικού. 
 Ένα έργο που κόστισε 3,8 εκ. ευρώ, εκ των οποίων τα 2,8 εκ. είναι του ίδιου του συνδέσμου, ενώ το 1 εκ. που απομένει το πλήρωσε από την τσέπη του ο Ελληνικός λαός. 

 ...Και η ΕΚΕ μαζί τους.... 

Εντύπωση προκαλεί η Ημερίδα που διοργανώνει η Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία αλλά και ο χρόνος που επιλέγει να την κάνει - στις 7 Απριλίου 2013 (ενδιάμεσα δηλαδή στις δύο εκθέσεις) - με θέμα: 

"Τα Γουνοφόρα ζώα στην Ελλάδα - Μία πρώτη προσέγγιση" στην οποία όχι μόνο δεν προβλέπεται να γίνει κανένας λόγος για την ηθική της σφαγής χιλιάδων ζώων για εντελώς άχρηστους λόγους, αλλά αντίθετα βήμα θα έχουν και οι εκτροφείς γουνοφόρων ζώων μέσω του Προέδρου τους κ. Δήμζα. 

Μάλιστα κτηνίατροι, όπως ο κ. Πασχάλης Οικονομίδης θα κάνει και ανάλυση των δυνατοτήτων που προσφέρονται για ανάπτυξη μέσω της εκτροφής γουνοφόρων. 

Εδώ η ανάρτηση για την Ημερίδα της ΕΚΕ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More