Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Αναβολή για τις 5/6 στην υπόθεση εξαφάνισης 150 κουταβιών

φωτό: Αγλαϊα Κ.
Αναδημοσίευση απο adespoto.gr

Αναβολή για την Τετάρτη 5/6/13 πήρε η υπόθεση της 44χρονης και του 70χρονου που τη συνόδευε κάθε φορά που υιοθετούσε κουτάβια από φιλοζωικές οργανώσεις και στη συνέχεια τα εξαφάνιζε.

Οι φιλόζωοι έδωσαν δυναμικό παρόν για μια ακόμα φορά στα δικαστήρια Ευελπίδων για να υπερασπιστούν αυτούς που δεν έχουν φωνή, τα ζώα.

Η 44χρονη κατηγορείται για τα αδικήματα της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία & ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις ενώπιον των δημόσιων αρχών.

Θυμίζουμε ότι η γυναίκα είχε συλληφθεί, όπως δημοσιεύσαμε στο adespoto.gr,  την ώρα που υιοθετούσε για μία ακόμα φορά ένα κουτάβι. Οι συντονισμένες προσπάθειες του φιλοζωικού σωματείου Αμύνταιου Η ΑΓΚΑΛΙΑ και των εθελοντριών Χριστίνας Δελλή, Μάρθας Πουλτίδου και Τίνας Κασιδόκωστα  σε συνεργασία με την αστυνομία κατάφεραν να οδηγήσουν στη σύλληψητ ην κυρία την ώρα που υιοθετούσε κουτάβι στην περιοχή του Περιστερίου. 'Ανθρωποι απ όλη την Ελλάδα επικοινώνησαν με τις φιλόζωες για να πουν ότι είχαν δώσει κάποιο ζώο στην γυναίκα αυτή, που παρουσιαζόταν ως Μαρία ή Χριστίνα Γιαννοπούλου, με πλαστές ταυτότητες και ψευδείς διευθύνσεις.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της φιλοζωικής Σαλαμίνας που έδωσε 1 κουτάβι για υιοθεσία και 1 για φιλοξενία και όταν την ρώτησαν τι απέγιναν είπε ότι το ένα πέθανε επειδή το άφησε κλεισμένο στο αυτοκίνητο της, λόγω θερμοπληξίας και ότι το άλλο το έδωσε σε κάποια γνωστή της εκτός Αθηνών...

Πολύ σοβαρά ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί για τον αριθμό των ζώων που υιοθέτησε που φαίνεται να ξεπερνούν τα 100, το πώς έβρισκε πλαστές ταυτότητες και τι τελικά απέγιναν τα άτυχα ζώα.
πηγή adespoto.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More