Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ θέαμα στη Πρέβεζα...

Νέα κρούσματα θανάτου σκύλων στην Πρέβεζα, στην Καστροσυκιά και τον Παντοκράτορα, από «δολώματα» με δηλητήριο, πιθανόν υδροκυάνιο, τις τελευταίες ημέρες, προστίθενται στον κατάλογο των ανάλογων περιστατικών τους 3 τελευταίους μήνες που προκαλούν  αποτροπιασμό  και ανησυχία...

Το μέλος της φιλοζωικής οργάνωσης Παρέμβαση για τα Ζώα Πρέβεζας, Πέλλα Καλογήρου καταγγέλλει ότι «λίγο έξω από το σπίτι της στην Καστροσυκιά, ασυνείδητοι τοποθέτησαν 3 δολώματα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μέσα λίγα δευτερόλεπτα ο σκύλος της μπροστά στα μάτια της» .

Η κ. Καλογήρου η οποία είναι και αντιπρόσωπος, του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζωών για την Πρέβεζα, υποστηρίζει, πως τα στοιχεία που περισυνέλεξε και η ιατρική γνωμάτευση που έχει από τον κτηνίατρο, αποδεικνύουν ότι η συγκεκριμένη τοξική ουσία είναι δηλητήριο άκρως τοξικό, πολύ πιθανόν υδροκυάνιο.

Μάλιστα εντόπισε το ένα δόλωμα, το οποίο σήμερα θα αποστείλει για χημική ανάλυση.

Πριν 4 ημέρες η κ. Καλογήρου, βρέθηκε μπροστά σε ένα ακόμη δολοφονημένο ζώο κοντά στον Παντοκράτορα. Η συμπτωματολογία ήταν ίδια, δηλαδή, έντονο αιμορραγικό επεισόδιο από τη μύτη.

Το μέλος της Παρέμβασης για τα Ζώα, κατέθεσε μήνυση στη Εισαγγελία Πρέβεζας, κατ' αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου, ενώ όπως λέει, είναι αποφασισμένη να εξακριβώσει με κάθε τρόπο την ταυτότητα των δραστών οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν επιδοθεί στην ανεξέλεγκτη θανάτωση αδέσποτων και μη σκύλων.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και αφίσα με επικήρυξη 2000 ευρώ, για όποιον δώσει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση.

Πηγή:Voria

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More