Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Σητεία: Δηλητηρίασαν ζώα μέσα στο καταφύγιο

Κτήνη έριξαν φόλες στο χώρο που φιλοξενούνται τα σκυλιά του Φιλοζωικού Συλλόγου Σητείας

Μετά από μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου, ο δήμος Σητείας, παραχώρησε ένα χώρο εκτός πόλεως για να μην ενοχλούν τα σκυλιά με τυχόν φασαρία. Κάποιος φαίνεται όμως παρανόμως ενοχλήθηκε.
Την πρώτη μέρα λοιπόν στο νέο χώρο τέσσερις αθώες υπάρξεις βρήκαν οδυνηρό θάνατο από άγνωστο δηλητήριο .


ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ....

Παρ όλες τις προσπάθειες,την επόμενη τα ξημερώματα, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, έκοψε

μέρος της περίφραξης του χώρου φύλαξης αδέσποτων σκύλων Σητείας. Δεν είναι γνωστό σίγουρα αν έριξε εκ νέου φόλες στο χώρο τριγύρω ή εάν υπήρχαν φόλες από την προηγούμενη ημέρα. Το αποτέλεσμα ήταν πως ακόμη δύο σκυλιά δηλητηριάστηκαν. Επίσης άλλα τέσσερα κυκλοφορούν εκτός της φύλαξης. 


Είναι προφανές πως το μένος και η κακία αυτού του ανθρώπου είναι απεριόριστη ! Ο δήμος Σητείας και η αστυνομία καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για την ανεύρεσή του εν λόγω αχαρακτήριστου ανθρώπου. 

Η στενοχώρια είναι τεράστια και δεν περιγράφεται με λόγια. Ο σύλλογος προστασίας ζώων κάνει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει ένα σπίτι σε αυτά τα σκυλιά μέσω υιοθεσιών, τα συντηρεί μέχρι τώρα με έσοδα που προέρχονται από τα μέλη του και από δωρεές φιλόζωων, καθαρίζει, παρέχει φροντίδα και κυρίως πολλή αγάπη σε αυτά τα πλάσματα που βρέθηκαν στο δρόμο χωρίς αυτά να ευθύνονται. 

Δεν μπορεί λοιπόν ένας κακοήθης να σταματήσει αυτό το έργο. Μόνο θλίψη μπορεί να  προκαλέσει, για το σκοτάδι που επικρατεί στη ψυχή του και τη σύγχυση στο μυαλό του.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More