Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Κύπρος: Ανεγκέφαλος εγκατέλειψε σκύλους σε κλουβί χωρίς νερό και τροφή

Αναδημοσίευση άρθρου απο ant1iwo.com/kypros
Ο ΑΝΤ1 Κυπρου δημοσιοποίησε τη διάσωση τεσσάρων σκύλων, που εντοπίστηκαν σε τραγική κατάσταση, φυλακισμένοι σε κλουβί, χωρίς νερό και τροφή.

Άφωνα έμειναν το πρωί, μέλη φιλοζωικών οργανώσεων, όταν επισκέφθηκαν συγκεκριμένο σημείο στη Μοσφιλωτή, στο οποίο είχαν λάβει καταγγελία, ότι υπήρχαν τέσσερα σκυλιά, σε τραγική κατάσταση. Σύμφωνα με την καταγγελία, υπήρχε ακόμα ένα σκυλί, το οποίο ήταν νεκρό.

Τα σκυλιά βρέθηκαν υποσιτισμένα, κάποια σε πολύ σοβαρή κατάσταση, γι αυτό και κρίθηκε αναγκαίο η άμεσή μεταφορά τους σε κτηνίατρο.

Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου κλουβιού, φυλάκισε το σκυλιά,  δένοντας τα μάλιστα και με λουρί, ενώ τα εγκατέλειψε χωρίς να προνοήσει για το νερό και την τροφή τους.

Τα μέλη των φιλοζωικών οργανώσεων κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία. Μέλη της Δύναμης κατέφθασαν στο σημείο, και λίγο αργότερα, έσπασαν τα κλειδαριά του κλουβιού και απελευθέρωσαν τα τετράποδα.

Όλη η επιχείρηση καταγράφηκε από την κάμερα του Antenna Cyprus.

Επίσης, πιο κάτω δείτε βίντεο, με σοκαριστικό φωτορεπορτάζ από την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι σκύλοι. Μπορείτε να διακρίνετε και τον πέμτπο σκύλο,που προαναφέραμε πιο πάνω, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός. 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More